Lars Lerin lämnade inspelningen av Stjärnorna på slottet – efter situationen med Jon Henrik

22 jan, 2023, 15:15 

Lars Lerin satte ner foten – och lämnar mitt under inspelningen.

Annons

Det har gått snabbt, och nu återstår bara ett avsnitt av SVT-programmet Stjärnorna på slottet. Årets upplaga med Lars Lerin, Anja Lundqvist, Pia Johansson, Carolina Gynning, Jon Henrik Fjällgren i spetsen har blivit storartad succé!

Under det senaste avsnittet ser tittarna hur Lars Lerin plötsligt lämnar inspelningen. Nu berättar han om vad som egentligen hände.

Lars Lerin om stora saknaden på ”Stjärnorna på slottet”
Lars Lerin om stora saknaden på ”Stjärnorna på slottet”

Carolina Gynning i tårar efter Jon Henrik Fjällgrens ord

Det var Jon Henrik som fick äran att hålla i den näst sista dagen. Artisten höll sig mer under radarn under de första avsnitten, men blommade ut rejält när hans tur var kommen.

"Under tre avsnitt har han knappt öppnat munnen. Men när Jon Henrik Fjällgren till sist tog till orda, så blev det en mycket stark och omskakande berättelse, mer om mobbning än de framgångar han trots allt har haft" skriver Aftonbladets Jan-Olov Andersson.

Recept.se Nyhetsbrev
Annons

Att det blev starkt, det kan Carolina Gynning skriva under på. När Jon Henrik öppnar upp rejält och berättar om sin tuffa uppväxt, som kantades av fruktansvärd mobbning kan hon inte hålla tillbaka tårarna.

Carolina Gynning gråter i Stjärnorna på slottet

– Det är så hemskt, jag tycker så synd om dig, säger hon och kramar om honom.

– Man blir så ledsen och tom och helt chockad över hur det här ens kan ha inträffat.

Lars Lerin lämnar – mitt under inspelningen

Men det var inte bara tårar och känslor när Jon Henrik Fjällgren fick bestämma. Han hade självklart ordnat upp en aktivitet, och den stod proffsboxaren Armand Krajnc för.

Stjärnorna svidade om till röda träningsset. Alla utom en. Medan de andra förväntansfulla gjorde sig redo, klev Lars Lerin in i sina vanliga kläder och satte sig på bänken. Efter ett tag lämnar han lokalen mitt under träningen, och säger att han ska på promenad.

Annons
Lars Lerin tittar på när de andra ska boxas i Stjärnorna på slottet
Lars Lerin lämnar rummet i Stjärnorna på slottet

Han förklarade varför när aktiviteten presenterades vid matbordet, och Lars Lerin tog sig för pannan och suckade när han fick ledtråden som var ett tandskydd.

– Tack så mycket, men inte för mig. Inget sånt där med tandskydd... Då förstod jag ju att det är nånting med kamp eller boxning. Så det måste jag hoppa över, motiverade han sitt beslut innan.

Annons

Foto: SVT

Lars Lerin lämnar rummet i Stjärnorna på slottet
Annons