Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Lars Lerin om bråken med Junior: "Ingen annan lösning än skilsmässa – funkar inte längre"

08 mar, 2024, 11:00 
Lars Lerin berättar sanningen om konfliktfyllda relationen med maken Junior.
Annons

Lars Lerin och Manoel ”Junior” Marques Lerin är en kärlekssaga som engagerat hela Sverige. De träffades på nätet och klickade så bra att Junior beslutade sig för att flytta från sitt hemland Brasilien. Nu har de fyra barn ihop: Iris, Gerd, Gabriel och Rafael.

Lars Lerin om stora saknaden på ”Stjärnorna på slottet”Brand logo
Lars Lerin om stora saknaden på ”Stjärnorna på slottet”

Lars Lerin om skilsmässoansökan: "Ingen annan lösning"

Men även om familjen är lycklig och harmonisk för det allra mest, så rymmer tillvaron också en hel del turbulens.

Lars Lerin och Junior
Vilken kärlekssaga!

Många minns nog när Expressen plötsligt avslöjade att Lars hade lämnat in en skilsmässoansökan till Värmlands tingsrätt. Skulle Sveriges älsklingspar gå skilda vägar? Det kändes otänkbart, men ett megagräl låg bakom beslutet.

Annons

– Junior kan blossa upp i raseri över smågrejer men sedan lägger han det snabbt bakom sig. Hos mig går konflikter mycket djupare än vad det gör för honom. Jag ruvar på oförrätter och blir nästan hämndlysten om någonting har fått mig att känna mig kränkt, säger Lars i en ny intervju med Hemmets journal.

– Just då såg jag ingen annan lösning än skilsmässa. ”Det här funkar inte längre, det är nog bättre att vi går åt olika håll”, tänkte jag.

Lars Lerin glömde berätta för Junior

Det hela blev en dråplig historia. Lars glömde att han skickat in en skilsmässoansökan och livet gick vidare – utan att Junior fick höra något om saken. Förrän Aftonbladet ringde honom och berättade vad som hade hänt.

Ungefär samma scenario utspelade sig för Lars del.

– Jag satt i godan ro och målade ute i ateljén när Expressen ringde och påminde mig. Då fick jag bråttom att kontakta tingsrätten och återkalla ansökan. Händelsen lärde mig läxan att bli mer försiktig och inte vara så känslostyrd, säger Lars till Hemmets journal.Annons