Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleineVictoriadagen

Lars Lerin om uppslitande förlusten: "Var min själsfrände – klart jag saknar"

04 apr, 2024, 05:30 
Lars Lerin och Junior
Lars Lerin berättar om den plötsliga förlusten av sin själsfrände.
Annons

Lars Lerin har hunnit med mycket i sitt liv. När han i veckan firade sin 70:e födelsedag kunde han blicka tillbaka på år som nog är svåra att summera. Lars har varit en konstnärssjäl fullt ut – och levt ett vidlyftigt liv med många svängar. Hans kärleksresa med Manoel ”Junior” Marques Lerin inkluderad.

Lars Lerins okända relation med Monica Zetterlund: Hon ville kyssa migBrand logo
Lars Lerins okända relation med Monica Zetterlund: Hon ville kyssa mig

Lars Lerin om att fylla 70 – och den stora förlusten

Nu har han stabiliserats något, berättar han i en ny intervju med Karlskoga Tidning-Kuriren.

– Jag har träffat min partner och jag har min familj och det är en trygghet och ett lugn idé. Samtidigt saknar man den där man var, när man var lite galen också. Med känslor som kunde ta en iväg huvudlöst, säger Lars till tidningen.

Annons

Lars bor nu i sitt älskade Värmland tillsammans med Junior och de fyra barnen Iris, Gerd, Gabriel och Rafael. Det var med familjen han firade sin födelsedag.

– Jag är tacksam också att det kommit in människor i mitt liv som har gjort att jag sluppit att vara ensam. Det är en känsla av att man är i goda händer på något sätt. Att det ordnar sig, fast man hamnar i så konstiga och tråkiga situationer ibland. Det har ju inte varit lätt, det har varit många prövningar också, som jag lyckligtvis tagit mig igenom, säger Lars.

Lars Lerin: "Var min själsfrände"

Men en har försvunnit från Lars skara. I november 2022 gick Lars mamma Gerd bort, 92 år gammal. Det är en förlust han fortfarande lider av.

Lars Lerin och Junior
Lars och Junior, ni är så fina ihop!TT
Annons

– Vi var så otroligt nära varandra, men hon var sjuk så länge, att jag hann sörja i förtid och smälta det innan det hände. Men hon var min själsfrände så det är klart att jag saknar att kunna prata och skoja med henne och ta upp allt som jag kunde bearbeta med henne, säger Lars.

Annons