Lasse Berghagen i olycka – måste gå med käpp

Lasse Berghagens hela liv har rört om på grund av corona – nu har han lidit ännu ett bakslag.
Slå på ljud

Lasse Berghagen, 75, känner vi alla till från bland annat Allsång på Skansen, om han ledde under nästan tio års tid, och det var under hans ledning som programmet växte och blev den sommartradition den numera är.

Nu njuter Lasse för fullt av livet som pensionär, även om han behövt vara försiktig under våren för att inte dra på sig coronaviruset. En coronasäker aktivitet är golfen, och han går gärna en runda eller två när han får chansen.

För Expressen berättar han att han också spenderar sommaren med att skriva nya låtar och en diktsamling istället för de inställda uppdragen. Även den stora 75-årsfesten han skulle bjudit in till har fått ställas in.

– Just nu är det bara corona. Jag hade tänkt ha fest, men nu är det nedlagt, sa han tidigare i sommar till Göteborgs-Posten.

Sanna Nielsen gratulerar en rörd Lasse Berghagen till hans 50 år som artist förra året.

Bakslaget – mitt under golfrundan

Men mitt i allt dök det upp ännu ett bakslag för Lasse, han varit med om en olycka skriver Expressen. När han var ute på golfbanan och skulle till att svinga klubban skadade han ryggen och nu är han tvingad till att gå med käpp för att inte skadan ska bli värre.

Vi får hoppas att Lasse kryar på sig snart så att han återigen kan ge sig ut på golfbanan!

Foto: TT