Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Lasse Berghagen tar avstånd efter tv-bilderna på Kristin Kaspersen

11 maj, 2023, 13:00 

Nu säger han som det är.

Annons

Lasse Berghagen är en av våra mest folkkära musiker – genom tiderna. Dessutom har han en minst sagt kändistät familj. Hans dotter är Malin Berghagen, som han fick tillsammans med Barbro "Lill-Babs" Svensson.

Det gör att han också har en koppling till Kristin Kaspersen, Lill-Babs dotter som hon fick efter deras uppbrott...

Lill-Babs arv till döttrarna – så mycket får deBrand logo
Lill-Babs arv till döttrarna – så mycket får de

Sanningen om Malin Berghagens relation med halvsystern Kristin

Ja, Kristin och Lasse är inte släkt per definition, men visst har de en särskild relation. Kristin står ju oerhört nära sin halvsyster Malin, som är Lasses dotter. De har bland annat skrivit en bok ihop om sin mor efter att hon gick bort, tillsammans med den tredje systern Monica Svensson.

Lill-Babs tre döttrar, Monica Svensson, Kristin Kaspersen och Malin Berghagen
Lill-Babs tre döttrar.

Men det var som sagt först efter han bröt upp med Lill-Babs som Kristin kom till världen. Det är givetvis många som undrar hur relationen mellan Lasse Berghagen och Kristin Kaspersen ser ut, träffas de fortfarande? För Hänt har han tidigare berättat att de ses då och då, och har bra kontakt.

Annons

Det är tydligt att familjen är viktig för dem. Såhär har Malin sagt i podcasten Nemo möter en vän om relationen till Kristin:

– Hon ger mig en känsla av stolthet. Jag är extremt stolt över Kristin och det hon åstadkommer. Hon är också min utmaning för hon är fortfarande min lillasyster och jag kan triggas av saker som hon gör som egentligen handlar om när vi var små. Alla som har en lillayster eller lillebror vet vad det innebär.

Lasse Berghagen nobbar Let's Dance

Just nu har Kristin fullt upp. Hon hoppade ju in för Petra Mede som programledare i Let's Dance! Och visst har hon egen erfarenhet av dansprogrammet, 2019 kammade hon ju hem glasskon själv.

Men det verkar inte gå i familjen. Malin Berghagen har gjort det tydligt på Instagram tidigare:

"Älskade kära följare, tack för era fina sms till mig om att jag också borde vara med i @tv4letsdance men DET KOMMER INTE HÄNDA"

Och nu är det Lasses tur att sätta ned foten. Han berättar för Hänt att han tittat på programmet och att hon gör ett bra jobb, men han kommer inte ge sig ut på dansgolvet – där tar han tydligt avstånd.

– Absolut inte. Jag är bra på att dansa men inte offentligt.

Foto: TT

Annons