Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Lasse Holm i tårar i Så mycket bättre: ”Fan vad det var känslosamt!”

18 nov, 2023, 20:05 

Lasse Holm blev enormt berörd av den fina hyllningen.

Annons
Känslosamma tårkaoset i ”Så mycket bättre” – tvingas lämnaBrand logo
Känslosamma tårkaoset i ”Så mycket bättre” – tvingas lämna

Musikprogrammet "Så mycket bättre" hade premiär i TV4 hösten 2010 och blev redan under första säsongen en stor tittarsuccé.

Nu har det gått hela 13 år sedan första avsnittet släpptes och vi har fått se mängder av folkkära artister tolka varandras låtar i programmet genom åren.

Än idag är "Så mycket bättre" mångas absoluta favoritprogram, och årets säsong bjuder på starka känslor och fantastisk musik, precis som tidigare år.

Lasse Holm i tårar i Så mycket bättre: ”Citat”

I årets säsong av programmet medverkar artisterna Peg Parnevik, Eagle-Eye Cherry, Lasse Holm, Mapei, Ellen Krauss, Marit Bergman, Dogge Doggelito, Omar Rudberg, Jonathan Johansson, Sanne Salomonsen, Staffan Hellstrand och Pär Wiksten.

Annons

Vi har hittills fått se några magiska tolkningar som redan hamnat på topplistorna – däribland Ellen Krauss version av "Inget stoppar oss nu" och Peg Parneviks version av "The Wedding".

Pressdag för Så Mycket Bättre 2023: Ovan fr v Mapei, Staffan Hellstrand och Peg Parnevik. Främre raden fr v Pär Wiksten, Omar Rudberg, Sanne Salomonsen och Ellen Krauss.
"Så mycket bättre" är tillbaka med ännu en magisk säsong.

I kvällens avsnitt av programmet blev det mycket känslosamt under lunchen, när Sanne Salomonsen berättade hur mycket hon beundrar Lasse Holm.

– Jag är så glad och så tacksam för att vi är kompisar. Jag har så mycket respekt för dig för att du, som jag, har levt med musiken hela livet, säger hon i programmet och fortsätter:

– Vi börjar bli gamla båda två, men har fortfarande ett driv för vi älskar musik. Den energin är så stark hos dig och det beundrar jag. Jag blir så glad varje gång vi är tillsammans.

Annons
Sanne Salomonsen berättade hur mycket Lasse Holm betyder för henne.

Lasse blir mycket tagen av en fina hyllningen och tvingas torka tårarna vid bordet.

– Jag blir rörd, det är inte ofta jag tar till tårarna. Fan vad det var känslosamt!

I synken berättar Lasse att han aldrig trodde att han skulle gråta i "Så mycket bättre", men att Sannes ord var så fina att han blev enormt berörd.

Lasse blev väldigt berörd av den fina hyllningen.
Annons