Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleineVictoriadagenSollidens slott

Lasse Kronér bekräftar: Så ändras Doobidoo – hotar Lottas nyårsbingo

04 maj, 2023, 21:43 

Lotta Engberg får nu konkurrens i form av Lasse Kronér.

Annons

Lotta Engberg firade som vanligt in det nya året tillsammans med alla bingoälskare. Med trygg famn välkomnade hon de svenska nyårsfirarna och bjöd in till en tv-fest som pågick till strax efter tolvslaget.

Bingolottos programledare – minns du alla?Brand logo
Bingolottos programledare – minns du alla?

Den sångglada göteborgaren har tidigare sagt att hon inte brukar ha något intresse av det traditionella nyårsfirandet, med trerätters och bubbel, utan tycker i stället att det är väldigt mysigt att samla svenskarna kring lägerelden som pyr i Bingolotto-studion.

Men nästa år kommer hon behöva dela med sig av den lägerelden. Lasse Kronér återvänder med Doobidoo och SVT tänker sända ett specialavsnitt på nyårsafton, samtidigt som Lottas nyårsbingo pågår.

Lotta Engberg och Stefan Odelberg
Lotta Engberg ser ut att få hård konkurrens av Lasse Kronér.

Lasse Kronér om nya Doobidoo-beslutet

För Svensk Damtidning bekräftar Lasse Kronér de stora förändringarna och berättar att den kommande säsongen nu är färdiginspelad, redo att åter ta plats i den svenska tv-tablån till hösten.

Annons

– Vi spelade klart för två veckor sedan. Det börjar antingen sista veckan av augusti eller början av september. Programmet kommer det sändas hela vägen fram till december, och på nyårsafton kommer vi för första gången göra en special som blir ett mycket längre avsnitt, säger Lasse Kronér och berättar att han ser fram emot den nya säsongen.

– Trots att jag varit i den här branschen så länge, så tycker jag det är så intressant att man fortfarande utvecklas, att det finns en utveckling i programmet och att jag fortfarande tycker att det är kul.

Lasse Kronér i Doobidoo
Lasse Kronér säger till Svensk Damtidning att Doobidoo kommer sända ett specialavsnitt på nyårsafton i år.

”God relation med alla”

Hur Lotta Engberg tar beskedet att Doobidoo kommer sända ett program på nyårsafton återstår att se. Lasse Kronér, som var programledare för Bingolotto mellan 1999 och 2004, ser däremot fram emot äventyret.

– Ja, för första gången någonsin blir jag konkurrent till mina gamla kollegor. Eller nej, inte första gången, jag gjorde faktiskt en uppesittarkväll för några år sedan, då lekte vi i samma tv.

– Jag har väldigt god relation med alla. Det känns inget speciellt, jag tror inte det blir någon konkurrens på det sättet. Däremot så har vi kanske lite samma publik, men det ska bara bli kul.

Foto: TT

Annons