Nu finns det en ny version av appen - uppdatera din app genom att klicka här

Nu finns det en ny version av appen på Google Play Store - uppdatera din app där!

Lasse Kronér helt oigenkännlig – går inte längre att blunda för förändringen

Lasse Kronér helt oigenkännlig – går inte längre att blunda för förändringen

Lasse Kronér går inte att känna igen.

Vi är vana att se Lasse Kronér sprudla av lycka och energi i Doobidoo. Musikprogrammet, som han själv var med och tog fram 2005, har dessutom gjort honom rejält folkkär!

Lasse Kronér om tuffa tiden: "Vad i helvete händer?"
0:58

Efter reklamen: Lasse Kronér om tuffa tiden: "Vad i helvete händer?"

(0:58)

Slå på ljud

Doobidoo tillhör ständigt tittartoppen och tittarna vägrar svika programmet, trots att SVT valt att byta sändningsdag från fredagar till lördagar – något som Lasse inte varit helt nöjd med.

– Nej, men jag är så jävla trött på att det sitter 14-åriga chefer där uppe i Stockholm som inte har en jävla aning om vad folklighet är och då ska bestämma vad övriga Sverige ska titta på. De har inte en jävla aning om ni frågar mig, har han sagt till Aftonbladet.

Lasse Kronér

Lasse Kronér.

Tommy Holl/TT

Lasse Kronérs förändring

Lasse Kronér, som fyllde 60 år i november förra året, må ogilla SVT:s förändringar, men han är inte rädd för att prova något nytt och kasta sig ut i det vilda för att anta nya spännande utmaningar.

Kanske var det därför som han tackade ja till överlevnadsprogrammet The Island, där han tillsammans med en rad andra svenskar ska försöka överleva på en öde ö ute i Stilla havet.

– Jag tackar ju nej till nästan allt. Så när jag hör mig själv säga ja till detta så fattar jag ingenting. Det var någon konstig grej med att jag är så fruktansvärt bortskämd. Då kände jag att jag var tvungen att testa något jag aldrig varit i närheten av, sa Lasse till Aftonbladet i november.

Lasse Kronér i The Island på Discovery

Lasse Kronér i överlevnadsprogrammet The Island.

Discovery

Lasse Kronérs insikt efter tuffa tiden

Ön må verka underskön, men bakom den vackra vyn döljer sig ett äventyr helt utan bekvämligheter. Isolerade från omvärlden försöker de hanka sig fram och undkomma både hunger och vilda djur.

Lasse var helt införstådd med att det tre veckor långa äventyret skulle bli väldigt tufft när han tackade ja. Men den våghalsiga Doobidoo-programledaren kastade ändå sig ut, även om det fanns vissa hinder.

– Jag är dålig på exakt allt som det här programmet handlar om. Jag är dålig på att bygga, jag är dålig på att vara utan mat, jag är dålig på att vara utan snus och vatten, jag är helt värdelös på allt som detta handlar om, har han sagt till Hänt.

Lasse Kronér i The Island på Discovery

Lasse Kronér kastar sig ut i det vilda och kämpar mot både hunger och vilda djur i Discoverys överlevnadsprogram The Island.

Discovery

The Island sänds 2 februari på discovery+ och på kanal 5 21.00.

Foto: TT/Discovery