Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleineVictoriadagenSollidens slott

Lasse Kronér väljer bort SVT efter beslutet – byter kanal

28 jan, 2023, 23:00 
Indra Nordemar

Lasse Kronér syns numera i en ny kanal.

Annons

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.
Lasse Kronér om tuffa tiden: "Vad i helvete händer?"Brand logo
Lasse Kronér om tuffa tiden: "Vad i helvete händer?"

Lasse Kronér har varit en av SVT:s programledare i närmare 20 år, och framför allt gjort stora framgångar i rutan med sin "bebis" Doobidoo.

Programmet skapades 2005 av Lasse själv, efter att SVT hörde av sig då kanalen var ute efter ett nytt lekfullt program.

– Jag gör sjuttonde säsongen i år och vi har levererat mellan 1,5 och 2 miljoner tittare varje år, varje fredag, hela jävla säsongen, säger Lasse till Aftonbladet

Lasse Kronérs beslut för framtiden i rutan

Ja, det har skett en stor förändring gällande Doobifoo. Det sänds nämligen numera på fredagar i stället för på lördagar.

– Jag är så jävla trött på att det sitter 14-åriga chefer där uppe i Stockholm som inte har en jävla aning om vad folklighet är och då ska bestämma vad övriga Sverige ska titta på. De har inte en jävla aning om ni frågar mig, berättar han för Hänt.

Annons

Och nu väljer han plötsligt att byta kanal till TV4.

– Vad jag minns av den inspelningen, oftast är ju inte jag med i andras program men nu ska jag ju också vara med i något som heter The island som börjar nästa vecka. Jag brukar alltid tacka nej till andra grejer men nu har jag då fått en möjlighet i och med ett nytt avtal med SVT där jag kan göra andra saker äntligen. Det gör att kunna vara med hos andra är en ynnest, framför allt att få vara med hos en sån som Renée som jag tycker är extremt begåvad och duktig, säger Lasse.

Foto: TT

Annons