Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Lasse Kronérs döttrar har vuxit upp – så ser de ut idag!

26 sep, 2022, 14:00 
Lasse Kronér, Mathilda Kronér och Amalia Kronér

Lasse Kronérs döttrar Mathilda och Amalia har blivit vuxna!

Annons
Svenska kändisar – då och nu!Brand logo
Svenska kändisar – då och nu!

Den första oktober får vi återigen se folkkära programledaren Lasse Kronér i rutan, då den glada och energiska göteborgaren är tillbaka med en ny säsong av långköraren Dobidoo i SVT.

Han är också en lycklig man. Nyligen berättade han för Aftonbladet att han hittat kärleken igen – men att han är aningen restriktiv när det kommer till att prata om sitt privatliv.

– Ja, det är jag. Vi har varit tillsammans i två år. Men jag är ju sådan, jag tycker det privata är privat. Jag är så jävla offentlig ändå och den lilla biten jag kan ha för mig själv vill jag ha för mig själv, sa han.

Annons

Lasse Kronérs nya kärlek

Lasse Kronér har tidigare varit gift med Christina Kronér. Paret ansökte om skilsmässa för drygt sju år sedan. Under äktenskapet fick de barnen Mathilda och Amalia ihop.

Även om det inte var speciellt ofta hände det att Lasse Kronér dök upp med barnen på röda mattan när det vankades kändistillställning. I dag har barnen vuxit upp och gått sina egna vägar.

Christina Kronér, Lasse Kronér, Mathilda Kronér och Amalia Kronér
Lasse Kronér med hustrun Christina och barnen Mathilda och Amalia under ett event 2011.

Mathilda Kronér, 27

Mathilda Kronér är i dag 27 år gammal och bosatt i Göteborg. Våren 2021 tog hon juristsexamen vid Handelshögskolan. Likt Lasse Kronér har hon alltid varit intresserad av musik och sång.

Annons

Som tonåring skrev hon krönikor i GT om saker som gjorde henne ”förbannad, frustrerad och fascinerad” och ”ville ge folk ett litet verklighetsslag i ansiktet utifrån en ungdoms perspektiv”, enligt Femina.

I dag är hon tillsammans med pojkvännen Carl Waszkiewics och hon brukar ofta dela med sig av sitt liv på Instagram. Nyligen bjöd paret på bilder från ett somrigt och vackert Sverige.

Amalia Kronér, 23

Amalia Kronér föddes 1998 och är i dag 23 år gammal. Som liten hände det att hon följde med sin pappa på olika event. Men som vuxen har hon valt en mer nedtonad approach.

Annons

Hon är bosatt i Stockholm och studerar Industrial Design Engineering vid Kungliga tekniska högskolan i Stockholm. Enligt informationen på Linkedin extrajobbar hon i en blomsteraffär och förväntas vara klar med studierna 2023.

Här är en bild på Mathilda och Amalia från 26 december 2020:

Foto: TT/Instagram

Annons