Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Lasse Kronér i avslöjande intervju - hemliga kärleken uttalar sig om förhållandet

16 jul, 2022, 04:30 
Lasse Kronér har träffat en hemlig kärlek som uttalar sig i en intervju.

Lasse har kommit fram till stora insikter om sina relationer och ger kärleken en chans till att uttala sig om deras förhållande.

Annons
Lasse Kronér om tuffa tiden: "Vad i helvete händer?"Brand logo
Lasse Kronér om tuffa tiden: "Vad i helvete händer?"

Den välkända Doobidoo-programledaren har nyligen delat att han hittat lyckan i en ny flickvän - efter tre år som singel.

När Hänt pratade med programledaren så råkar hemliga flickvännen befinna sig bredvid. Lasse ber henne - lite skojigt - att beskriva hur deras liv tillsammans är, vilken "Lasse" man får.

– Jag försöker titta på henne men får ingen respons, hon bara tittar ut genom fönstret och verkar jävligt ointresserad. "Varm" säger hon nu.

Programledaren fortsätter.

– Sedan får man nog någon som är väldigt kreativ, snäll och uppfinningsrik. På vissa sätt är jag nog också rätt äventyrlig, säger Lasse och skrattar åt situationen i bilen, skriver Hänt.

Han tillägger till att tvåsamhet passar utmärkt i hans liv just nu.

Annons

– Jag gillar tvåsamhet. Ensamhet och krogliv är inte så intressant, känner jag. Nu har jag det jävligt bra, precis så bra som jag vill ha det, säger han till Hänt.

Lasses mindre glada besked

Tidigare har Lasse delat med sig av att han inte tyckt sig blivit behandlad rätt av sin hemmakanal - SVT. Han menar att programmet han är programledare för - Doobidoo- inte får den exponering det förtjänar.

– SVT misshandlar oss så in i bomben tycker jag. Verkligen misshandlar oss. Andra tv-program får trailers och reklam, andra program får uppbackning men vi är ett Göteborgsprogram, vi är inget Stockholmsprogram och då får man ingenting, sa han då till Hänt.

Vad fint att Lasse hittat kärleken och har funnit mycket lycka i detta!

Foto: TT

Annons