Lassemans beslut i relationen med hustrun Therese – efter 23 år som gifta

27 feb, 2023, 19:00 

Nu kommer Lasseman med nytt glädjebesked!

Annons

Casper Janebrink, Lars ”Lasseman” Larsson och bröderna Kim och Tommy växte alla upp som kändisbarn till dansbandspapporna i Flamingokvintetten och Streaplers.

Här är Sveriges 5 rikaste!
Här är Sveriges 5 rikaste!

I dag har de format sina egna karriärer och haft stora framgångar med dansbandsgruppen Arvingarna. De har medverkat i Melodifestivalen, varit ute på Diggiloo-turné och synts i programmet Arvingarnas sommar – fest på Lassemans altan.

Den senaste tiden har bandet varit aktuella med krogshowen I Love Arvingarna i Göteborg och den 9 mars kommer den populära showen till Hamburger Börs i Stockholm.

Arvingarna
Vimmel vid premiär för Arvingarnas krogshow "I love Arvingarna" på Kajskjul 8, Göteborg.

Casper Janebrink om lyckan

Ja, att Arvingarna älskar att hålla låda och underhålla publiken är tydligt. I en intervju med Svensk Damtidning har frontfiguren Casper Janebrink beskrivit lyckan av att kliva upp på scen.

Annons

– När man får feedback från publiken, det är då man känner "fan vad kul att jag gör detta", det är där man fåt betalt på något sätt, sa han då.

Lassemans vilda firande

Dansbandsgruppen har verkligen all anledning att fira! Inte minst sångaren Lasseman, som i helgen fyllde 51 år, samtidigt som han och hustrun Therese Larsson firade 23 år som gifta

På Instagram passade hustrun Therese på att uppmärksamma maken på den stora dagen.

”Idag fyller han år – mannen i mitt liv. Grattis på födelsedagen älskade Lasseman”, skrev hon.

Lassemans fina ord om hustrun Therese

Paret är också i full färd med att renovera sin villa.

”2001 köpte vi vårt första stora husprojekt. 2011 köpte vi projekt nummer två och 2021 vårt pågående”, skriver paret på Instagram.

När man renoverar är det viktigt att man kommer bra överens, vilket Lasseman och Therese verkligen gör.

– Det bästa är att vi har samma intressen. Vi är både ett par och samtidigt kompisar som delar intressen. Det är väl det som är bra. Man är ganska lika och det funkar bra, säger Lasseman till Nöjeslivet.

Lasseman och hustrun Therese Larsson
Lasseman och Therese Larsson har varit gifta i 23 år.

Foto: TT/Instagram

Annons