Leif & Billy-profilens sorg – stöttas efter fruktansvärda familjetragedin

06 maj, 2023, 07:05 

Skådespelaren och komikern Klas Eriksson och flickvännen Julia har förlorat sin nyfödda dotter. Efter ett känslosamt inlägg på Instagram stöttas nu familjen.

Annons
Kända svenska profilerna som lämnat oss 2023
Kända svenska profilerna som lämnat oss 2023

Skådespelaren Klas Eriksson, 37, har blivit en folkkär tv-profil sedan han slog igenom i SVT-succén Leif & Billy.

Nyligen kunde han berätta att han och flickvännen Julia väntade barn. Nu berättar han att de har förlorat sin dotter, i ett känslosamt inlägg på Instagram.

“Den 26 april 12:25 kom våran underbara dotter Elsa till oss här på jorden.Hon är det finaste och vackraste jag någonsin skådat.Men tyvärr så var vår lilla Elsa tvungen att lämna oss alldeles för tidigt.Vi är kvar med en djup sorg i en bottenlös mardröm som är svår att förstå sig på”, skriver Klas.

Klas Erikssons sorg – stöttas efter familjetragedin

Klas fortsätter inlägget med väldigt fina ord om dottern.

“Men i all sorg så finns det något som är så vackert och jag vill att alla ska veta att du är det absolut största som har hänt mig och jag är så otroligt stolt och över att få vara just din pappa och jag är så oändligt tacksam över att få just dig som dotter Elsa”, skriver han och fortsätter:

Annons

“Jag älskar dig så att mitt hjärta spricker och du finns alltid med mig och jag kommer alltid minnas dig med gränslös kärlek och respekt.”

Nu stöttas Klas och familjen av vänner, kollegor och följare i kommentarsfältet under inlägget.

“Tårarna rinner. Kärleken till sitt barn går inte att beskriva med ord och sorgen ni går igenom nu likaså. Skickar all kärlek, all värme och styrka”, skriver Sigrid Bernson.

“Mina tankar går till er”, skriver Maja Nilsson Lindelöf.

“Så ofattbart. Så oändligt sorgligt. Lilla Elsa. Skickar all kärlek och värme till er”, skriver Carina Berg.

Vi skickar våra varmaste tankar och stöd till familjen.

Annons