Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Leif GW Persson lämnad ensam av familjen – bakslaget inför julfirandet

08 nov, 2023, 11:00 

Leif GW Persson tvingas fira jul utan sina älskade barn och barnbarn.

Annons

Leif GW Persson ligger inte på latsidan. Trots att han hunnit fylla 78 år har han ofta foten på gasen, redo att sätta sig i TV4-soffan för att erbjuda tittarna lite krimkunskap.

Här är Sveriges 5 rikaste!Brand logo
Här är Sveriges 5 rikaste!

Med åren har han blivit en folkkär profil. Tittarna älskar honom och han är fullt medveten att han drar upp tittarsiffrorna varje gång han sitter i Nyhetsmorgon och pratar.

– Man måste ha något att göra. Jag vill ha lagom mycket att göra och det här på fyran är lagom för mig och jag får prata om saker jag är svårt förtjust i, säger Leif GW Persson till Svensk Dam.

Annons
Leif GW Persson
Leif GW Persson är en folkkär profil.

Leif GW Persson firar jul ensam

Men även en person som Leif GW Persson måste vila mellan varven. Ett sånt tillfälle dyker upp när kalendern står på 24 december och det råder vilt julfirande i de svenska hemmen.

Familjen betyder väldigt mycket för kriminalprofessorn. Han har hela 13 barnbarn och sex barn, vilket gör att det vanligtvis brukar vara ett stort julfirande hemma hos Leif GW Persson.

Men i år verkar det bli ett ensamt julfirande, berättar han för Hänt.

Annons

– Det varierar men i år tror jag är första gången som alla håller på med något annat så i år blir det bara hustrun och jag.

Leif GW om ensamjulen

Leif GW kan trösta sig med att han ändå brukar träffa sina barnbarn och barn relativt ofta. Därför är det inte hela världen att det i år verkar bli en ensamjul med hustrun Kim Persson.

– Det är inga som helst problem, jag kommer att fixa den biten också. Med tanke på alla arrangemang som ska till så blir det en lugn jul och jag har inget emot det. Vi får ses en annan dag istället, eller det gör vi ju också hela tiden.

Kim Persson och Leif GW Persson
Kim Persson och Leif GW Persson firar ensamjul i år.

Foto: TT

Annons