Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Leif GW slår tillbaka efter Ingrossos utspel – dramat utanför TV4-studion

20 dec, 2023, 18:00 

Leif GW Persson uttalar sig nu om kollegan Oliver Ingrossos hårda ord.

Annons

Leif GW Persson har i flera år varit en självklar del av Nyhetsmorgon. När han dyker upp i rutan gör han det i rollen som kriminologprofessor och ger tittarna knivskarpa analyser om komplexa krimfall.

8 kända TV4-profiler: Så mycket pengar tjänar de!Brand logo
8 kända TV4-profiler: Så mycket pengar tjänar de!

För Svensk Damtidning har han berättat om hur mycket han trivs på TV4 och tycker det är alldeles ypperligt arbete att ägna sig åt, då det inte kräver så mycket av hans tid.

– Man måste ha något att göra. Jag vill ha lagom mycket att göra och det här på fyran är lagom för mig och jag får prata om saker som jag är svårt förtjust i.

Annons
Leif GW Persson
Leif GW Persson har berättat för Svensk Damtidning att han trivs väldigt bra med TV4-jobbet.

Oliver Ingrosso om GW: ”Skitotrevlig”

Nu har Nyhetsmorgon-gänget dessutom välkomnat en ny kollega i form av kocken Oliver Ingrosso. Dessvärre verkar han inte dra helt jämt med Leif GW Persson, något som blev tydligt när han gästade Malin Norlanders Youtube-kanal och fick frågan ”vem som var den otrevligaste kändisen”.

– Jag har ju varit med i Nyhetsmorgon två gånger, så nu tar jag bara det för att det är närmst... Vad heter han? GW. Skitotrevlig, han hälsar inte eller någonting. Han snäser av en.

Annons

– Jag säger inte att han är otrevlig i person om man lär känna honom och pratar, men detta är min egna uppfattning. Not my cup of tea so far, säger Oliver Ingrosso.

Leif GW uttalar sig

När Leif GW Persson får höra talas om Olivers hårda ord blir han perplex. Själv har han inget minne av att han ens har träffat på den nya kocken i TV4, berättar han för Expressen.

– Jag har inget minne av att jag överhuvudtaget har pratat med karln eller träffat honom.

Oliver Ingrosso
Leif GW Persson har inget minne av att han träffat Oliver Ingrosso.

Foto: TT

Annons