Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Leif GW:s älskade hustru Kim har nåtts av tråkigt besked

21 mar, 2024, 16:00 
Leif GW Perssons hustru Kim har fått otrevliga nyheter.
Annons

Leif GW Persson gifte sig med kärleken Kim Persson 2003. Kim är, till skillnad från sin rikskände make, en relativt medieskygg person som sällan ställer upp på intervjuer.

Hon gjorde ett undantag för Dagens Nyheter i fjol.

– Jag brukar se på mig själv som en liten planta uppdriven för att vara tillsammans med Leif, sa Kim då.

10 grejer du kanske inte visste om Leif GW PerssonBrand logo
10 grejer du kanske inte visste om Leif GW Persson

Leif GW:s fru Kim har fått tråkigt besked

I samma intervju avslöjade Kim att hennes bråk med Leif oftast handlar om pengar. Hon tycker att maken är lite väl frikostig med slantarna.

Leif GW Persson och hans fru Kim
Ni är så fina ihop!

Och nu har Kim precis fått veta att paret kommer att ha mindre pengar att röra sig med framöver. Aktiebolaget Leif GW Production, i vilket Kim står som ägare, har gjort en förlust 810 000 kronor, rapporterar Expressen. Det är första gången bolaget visar upp minussiffror.

Annons

Konsumenterna har helt enkelt valt bort Leifs viner.

– Folk dricker ju mindre och mindre och det är väl inte så konstigt. Jag har inga invändningar mot det, folk har sämre ekonomi och att dricka vin är väl ingen nödvändighet för ens överlevnad, så det är klart att det slår på det sättet. Men det är inte så att bolaget går på knäna direkt, säger Leif till Expressen.

– Även jag dricker mindre ska du veta. Definitivt. Det har med åldern att göra. Nej, fan, man liksom stänger till. Men nej då, jag oroar mig inte för affärerna, utan noterar med viss förtjusning att omvärlden tycks vara medveten om de villkor som gäller.

Leif GW: "Alla satt hemma och söp"

Kim och Leif hade rekordår för några år sedan, när covid slog till.

– När det var pandemi och alla satt hemma och söp – det var helt sanslöst. Dels hade man pengar och så satt man hemma och hade inget att göra, då var det bra omsättning. Jag saknar inte den tiden ska du veta.

Annons