Lena Philipssons barn Saga och Noa har blivit stora

lena philipssons barn har blivit stora

Artisten Lena Philipsson var tidigare gift med regissören Måns Herngren. Tillsammans fick de barnen Saga och Noa – så här ser de ut i dag!

Schlagerstjärna Lena Philipsson, 53, och regissören Måns Herngren, 54, var 90-talet hetaste kändispar. Paret var gifta i nio år och fick barnen Noa, 27, och Saga, 22, ihop.

Lena Philipsson och Måns Herngren har två gemensamma barn

I början av förhållandet syntes Lena och Måns ofta på filmpremiärer och tjusiga tillställningar. Men barnen höll de utanför strålkastarljuset. På senare år har de dock blivit ändring på det. Nu har Noa och Saga stöttat sina föräldrar under deras premiärer och poserat på röda mattan.

måns herngren noa saga

Måns Herngren och barnen Noa och Saga, och nya frun Katalin Herngren Bachry, på premiären för Solsidan-filmen, år 2017.

Dottern Saga bor i Berlin

Dottern Saga bor sedan en tid tillbaka i Berlin och hon är en riktigt duktig fotograf, har mamma Lena avslöjat på Instagram. Hon filmade till exempel musikvideon till Lena Philipssons singel Maria Magdalena och när låten Du ljuger släpptes var det också dottern som stod bakom kameran.

Noa Månfare Herngren

År 2018 följde Noa och flickvännen Åsa med Måns till Hamburger Börs för att se Thomas Di Leva tolka David Bowie.

Lena Philipsson och Måns Herngren har i dag en god vänskapsrelation. De stöttar varandra och har flera gemensamma vänner. Förra sommaren var de till exempel gäster vid vännens Micael Bindefelds 60-årsfest i Israel och festade tillsammans under det stora partyt som varade i tre dagar.

LÄS MER: 8 SAKER DU INTE VISSTE OM LENA PHILIPSSON

Goda vänner än i dag

Lena har vid flera tillfällen uttryckt sin sorg över att barnen är utflugna. Så här har hon till exempel skrivit efter att dottern Saga åkte tillbaka till Berlin efter en längre period i Sverige.

”Lite tomt i bilen efter att ha lämnat dottern på Arlanda. Det är någonting med att se henne försvinna bort igenom dörrarna.”

Foto: TT