Lena Philipssons och Måns Herngren – relationen efter skilsmässan

lena philipsson måns herngren

Lena Philipsson och Måns Herngren gick skilda vägar för 18 år sedan. Så här ser exmakarnas relation ut i dag!

Schlagerdrottningen Lena Philipsson, 53, och filmregissören Måns Herngren, 54, var gifta i nio år och beskrevs ofta som Stockholms hetaste kändispar, i slutet av nittiotalet. Tillsammans fick de barnen Noa, 27, och Saga, 22. Men hur ser relationen ut i dag?

Både Måns och Lena har många strängar på sin lyra. De är ständigt aktuella med nya filmer och scenshower och faktum är att de alltid stöttar varandra. Både i yrkeslivet och på det privata planet.

lena philipsson måns herngren

Lena Philipsson och Måns Herngren gick skilda vägar år 2002. Men de har fortsatt vara goda vänner.

När Lena Philipsson, till exempel, satte upp showen “Jag är ingen älskling”, på Cirkus i Stockholm, satt Måns och barnen självklart där i publiken. Och hon har gjort samma sak för Måns, under hans filmpremiärer.

I showen “Jag är ingen älskling” visade Lena även upp bilder på barnen och då bad hon Måns om hjälp. Det var nämligen han som hade satt ihop det bildspel som visades uppe på scenen.

Umgås med gemensamma vänner

– Tänk vad tiden går. Jag vet inte om ni såg att det var Måns, barnens pappa, som hade fått göra bildspelet till just den här låten. Det tyckte jag kändes extra fint. Att det fick vara en familjeangelägenhet, att mamma sjunger och pappa gör foton. Så har vi det i vår familj, sa Lena Philipsson i showen.

Dessutom har exmakarna flera gemensamma vänner. Förra sommaren var de till exempel gäster när festfixaren Micael Bindefeld bjöd in till ett fem dagar långt 60-årsfirande i Tel Aviv.

Foto: TT