Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleineVictoriadagenSollidens slott

Let's Dance-bomben – förre deltagaren får plötsligt komma tillbaka till programmet

28 apr, 2023, 18:30 
Let's Dance
Här är bomben från TV4 – stjärnan får komma tillbaka till Let's Dance.
Annons

I förra avsnittet av Let's Dance fick vi bevittna tv-historia. Plötsligt, efter ett listigt påfund från programmakarna, fick dansarna byta partners med varandra.

På lördag kommer programmet spelar mer på det bekanta. En tidig vinnare ska dyka upp på dansgolvet igen – och nu har TV4 avslöjat vem!

Tony Irving: ”Längtar efter att säga hur dåligt de alla börjar”Brand logo
Tony Irving: ”Längtar efter att säga hur dåligt de alla börjar”

Stjärnan får komma tillbaka till Let's Dance

Beskedet hittar vi på Let's Dances officiella Facebook-sida.

"Vinnaren av Let's Dance 2016 Elisa Lindström kommer och sjunger för oss på lördag under deltagarnas BUGG-A-TON! Vi ser så mycket fram emot att få tillbaka dig in i studion! Ser du fram emot detta lika mycket som vi gör?", kan man läsa i bildtexten.

Elisa pratar själv i ett medföljande klipp.

– På lördag i Let's Dance kommer det att vara en bugga-ton där alla danspar ska få bugga loss till en riktigt bra bugglåt, och den har jag fått äran att sjunga! Så himla kul att få vara tillbaka i studion. Jag hoppas vi ses i rutan, säger Elisa.

Annons

Elisa fick sitt stora genombrott när hennes dansband Elisa's vann Dansbandskampen 2010. Sex år senare var det dags för ännu en seger i ett stort TV4-program, när hon tog hem glasskon i Let's Dance efter att ha besegrat Bianca Ingrosso i finalen.

– Det är verkligen som Ann Wilson (jurymedlem i Let's Dance reds anm.) sa, att jag har blommat ut. Det var där tårarna kom. För hon sätter verkligen ord på precis vad jag känner, sa Elisa till Aftonbladet.

Hon har också tävlat i Melodifestivalen, med låten ”Den du är”.

Skilde sig från ungdomskärleken

Elisas privatliv vållade rubriker 2020, när hon skilde sig två år efter att ha gift sig med ungdomskärleken Markus Frykén. Paret förlovade sig 2016, gifte sig 2018 och fick dottern Irma ihop 2019.

”Livet blir inte alltid som man tänkt sig. Jag och Markus ska gå skilda vägar. Det är såklart en stor sorg och en omtumlande tid för oss. Framöver ska vi göra allt för att vara det bästa teamet för vår Irma”, skrev paret på Instagram i samband med skilsmässan.

Annons