Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Let's dance-dansarens problem med stjärnan bakom kulisserna: "Har pratat om det"

13 maj, 2022, 12:00 
Let's dance
Nu berättar dansaren om problemen med sin kändis-danspartner.
Annons
Här är alla vinnare av ”Let’s dance”!Brand logo
Här är alla vinnare av ”Let’s dance”!

Nu är det bara en dag kvar tills vi får veta vilka det är som ställs mot varandra i final i den sjuttonde säsongen av Let's Dance! Säsongen har kantats av blod, svett och tårar, och för ett lyckligt par kommer det hårda arbetet att ge utdelning.

Att vara med i programmet innebär många svettiga timmar och långa dagar i danssalen. Det sista man önskar då är dålig stämning danspartnern och proffsdansaren... Oturligt nog var detta fallet för en av dansarna, som nu talar ut om problemen – och berättar vem det var.

Avslöjandet: Han var jobbigast

Det är proffsdansaren Maria Bild, tidigare Karlsson som avslöjar vem som är den svåraste kändisen hon fick ha som partner i tävlingen. Maria var med i Let's Dance-premiärsäsong, och tog då hem glasskon tillsammans med Måns Zelmerlöw.

Man kan lugnt säga att det inte var Måns som det skavde mellan bakom kulisserna, utan en annan manlig profil. Det handlar om mångsysslaren Peter Wahlbeck, som deltog i tävlingen med Maria år 2010, den femte säsongen.

Annons

Föga förvånande åkte paret ut tidigt i programmet, och det var inte en allt för nöjd Peter Wahlbeck som gav en syrlig kommentar till programledaren David Hellenius efter utröstningen.

– Jag kan inte vara arg på folk, men min publik tittar nog på konkurrentens kanal just nu.

Peter Wahlbeck
Peter Wahlbeck

Orden om vad som skedde bakom kulisserna

Kanske hade det gått bättre om Maria och Peter hade haft ett bättre samarbete i danssalen. Han verkade nämligen inte förstå vad han gett sig in på.

– Peter Wahlbeck var en utmaning. Han trodde inte att han behövde lägga ner så mycket tid, han lyssnade inte när jag sa att vi behövde träna. Han trodde vi kunde börja träna senare, längre in i programmets gång. Så det blev lite kort tid där. Men jag har träffat honom efteråt och pratat om det, och han ångrade att han inte lyssnade på mig och att han inte la ner mer tid, säger Maria till Hänt.

Annons

I en intervju från när Peter var aktuell i Let's Dance berättade han om hur hans reptimmar skiljer sig från sina medtävlande.

– Tio timmar i veckan, mer hinner jag inte. Samtidigt håller jag på att repetera på ”Cabaret für alle” på Mosebacke. Vi ska göra tv-inspelning i slutet på februari, så det är lite körigt just nu. De flesta andra i programmet tränar säker tre gånger så mycket som jag. Agneta Sjödin har tränat flera timmar om dagen hela julen. Det är nästan lite pinsamt, sa han till Hallands Nyheter då.

Vi får se om Peter Walhbeck får frågan att ställa upp igen, kanske är han beredd att svira på dansskorna och ge det hela ett helhjärtat försök!

Foto: TT

Annons