Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Let’s Dance-deltagaren lämnar efter tre avsnitt – säger sanningen: “Inte trivts”

03 apr, 2023, 11:00 

Nu berättar deltagaren sanningen om sin medverkan.

Annons

Nu har tre avsnitt av TV4s långkörare Let's Dance rullat i rutan, och visst börjar spänningen tätna. Två par har redan fått lämna, och är inte längre med och tävlar om glasskon.

Den senaste deltagaren att lämna programmet var Johan Jureskog, efter tre avsnitt. Nu berättar han vad han känt om att delta i programmet.

Produktionens fräcka drag – skämde ut Tony Irving på dejtBrand logo
Produktionens fräcka drag – skämde ut Tony Irving på dejt

Tony Irvings attack mot Johan Jureskog

Hittills har fotbollsproffset Nilla Fischer och Johan Jureskog fått dansa klart, och lämnat Let's Dance. Trots att Johan bara fick dansa i tre avsnitt, har hans medverkan kantats av en hel del kritik.

Inte minst från den stenhårda jurymedlemmen Tony Irving. Redan det andra avsnittet, alltså första gången någon riskerade att åka ut, hängde Jureskog löst. Han räddades däremot kvar av tittarna i en duell, något som fick Tony Irving att bli ilsken i sin krönika på TV4 efter programmet.

Annons

”Det verkar finnas en glädje och befriande känsla för svenska folket att rädda den underlägsna underdogen för att den försöker göra sitt bästa. Men ärligt talat, det gör mig förbannad” Skrev han bland annat.

Johan Jureskog och danspartnern Hedvig Löfwall dansar samba i Let's Dance
Johan Jureskog och Hedvig Löfwall fick tacka för sig.

Johan Jureskogs ärliga ord om Let's Dance: "Inte trivts"

Tony Irving gillade alltså inte att han räddades kvar, med tanke på Jureskogs insatser på dansgolvet. För Svensk Damtidning berättar Tony om ett liknande fenomen, som får honom att rasa:

– Jag kan bli riktigt irriterad när en deltagare har försökt att åka snålskjuts på sitt eget kändisskap. Med andra ord, de tränar minsta möjliga, de kommer in och gör en halvdålig prestation, men de går vidare och de vet att de går vidare för svenska folk är röstar på dem. Om någon dansar dåligt men de är slitit häcken av sig själv, då vet jag att det här är det bästa den här personen kan göra, de får min respekt.

Men Jureskog fick till slut lämna, och i en intervju med Aftonbladet efter sändning berättar han att han faktiskt inte trivdes så bra på golvet den veckan.

– Det har varit extra hårt för oss den här veckan, jag har inte trivts jättebra med samban. Jag är dock extremt jäkla nöjd över mig själv, att jag har vågat göra det här.

Foto: TT

Annons