Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Let's Dance-Hampus lycka – bekräftar relationen med dansaren Ines: ”Väldigt kul”

08 apr, 2023, 10:00 

Hampus Hedström och Ines gör succé i Let's Dance.

Annons

Med mod i sin barm kastar sig kändisarna ut på dansgolvet för att underhålla det svenska folket. För många är det också första gången som de dansar, vilket gör att nerverna hela tiden är på helspänn.

Tony Irving: ”Aldrig mer Let's dance”Brand logo
Tony Irving: ”Aldrig mer Let's dance”

Ändå ska man lyckas slappna av i kropp och själ, lyckas förmedla ett lugn som tar sig genom rutan och stå framför en hård jury som nagelfar varje steg man tar på det berömda Let's Dance-golvet.

Hampus Hedström
Hampus Hedström är en av deltagarna i Let's Dance 2023.

Hampus Hedströms Let's Dance-äventyr

Därför är det så klart väldigt viktigt att ha en danspartner som man verkligen trivs med och som får en att finna harmoni. Hampus Hedström har haft den turen.

Annons

I dansaren Ines Stefanescu har han hittat sin stöttepelare. Trots att det är så tidigt in på säsongen, har han visat att han kan föra sig på ett dansgolv och bemästrat en eldig tango i direktsändning.

Let's Dance-äventyret är även nytt för proffsdansaren Ines. Men till skillnad från Hampus har hon representerat Sverige i både VM och EM samt tävlat i SM 14 gånger.

Ines Stefanescu och Hampus Hedström
Ines Stefanescu och Hampus Hedström dansar med ett leende på läpparna.

Ines: ”Vi har väldigt kul”

Hampus Hedström var medveten om att han var lyckligt lottad redan inför premiären. Det verkade dessutom som att de hade hittat en fin vänskapsrelation som blivit värdefullt mitt i allt allvar.

Annons

– Jag har fått den bästa danspartnern, jag är helt säker på det. Hon är stenhård men väldigt rolig, det är nog precis den kombon jag behöver, säger Hampus Hedström till Expressen.

– Vi har väldigt kul och vi skrattar väldigt mycket tillsammans, säger Ines.

Hampus Hedström och Ines Stefanescu
Hampus Hedström säger att han fått den bästa danspartnern i Ines Stefanescu.

Foto: TT

Annons