Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Let's Dance-Jasmines chock efter Aron Andersons fina gest – nu är det permanent

23 apr, 2023, 15:00 

Nu är det ett faktum!

Annons

Äventyraren Aron Anderson och Jasmine Takács gjorde succé i fjolårets upplaga av Let's Dance. Som rullstolsburen blev Aron historisk i programmet, och vännerna fann verkligen varandra på dansgolvet.

Nu visar han upp en hyllning till den forna danspartnern som minst sagt gör Jasmine rörd.

Ines Stefanescu gav upp sin karriär – för Let's DanceBrand logo
Ines Stefanescu gav upp sin karriär – för Let's Dance

Aron Anderson skriver bok om kampen

Aron Andersons mod och viljestyrka går inte av för hackor. Han har precis släppt boken Livet gav mig en andra chans, där han tar läsaren igenom sin gripande livshistoria.

Annons

Strax innan Aron fyllde åtta år diagnostiserades han med skelettcancer. Han behandlades med cellgifter som inte gav önskat resultat, och fick till slut genomgå en operation som efter en tuff återhämtningsperiod ledde till att han beslutade att använda rullstol.

Efter några år kom cancern tillbaka, i lugnan. Totalt har Aron fått en cancerdiagnos fyra gånger – men han har vägrat ge sig. Han satsade på sport och idrott, och har vunnit VM i juniorklassen tio gånger.

Annons

Jasmine Takács och Aron Anderson återförenade

Ja, Aron har minst sagt visat på kämparglöd. Han har gjort allt man kan göra för att titulera sig äventyrare, och i fjol tog äventyret som bekant honom till Let's Dance. Programmet finns ju lite överallt i världen, och ingenstans har en rullstolsburen varit med och tävlat.

Och det är här Jasmine kommer in i bilden, som ju var med och gjorde det möjligt. På Instagram postar hon bilder på Arons nya bok som hon fått ett. exemplar av – och vad hittar hon där, om inte sig själv!

Annons

Jasmine är märkbart rörd när hon tackar Aron för hon fick vara med, och tänker tillbaka på när de gjorde stordåd i danstävlingen:

"Bästa! Kul att jag fick vara med i din bok" Skriver Jasmine och publicerar också en bild på när dansparet tar en fika ihop.

"Alltid lika kul att träffa bästa danspartnern" Skriver Aron under bilden som hon delar.

Wow – nu är det minst sagt permanent, deras historia går ju att läsa om i en bok!

En bild på en sida ur Aron Andersons bok
Aron Anderson och Jasmine Takács som fikar
Annons

Foto: TT/Instagram

Annons