Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Let's Dance-Linn Hegdals sorgliga besked – det är över

01 sep, 2023, 11:00 

Nu berättar stjärnan om sorgen.

Annons

Under onsdagen kom TV4 med ett riktigt chockbesked. Långköraren Let's Dance tar en paus, efter hela 18 säsonger i rutan. Många profiler har kommit och gått genom åren, och flera har uttryckt sin sorg i och med programmets sorti från tablån.

En av de är proffsdansaren Linn Hegdal, som gjort flera säsonger av Let's Dance.

Därför stoppas Let's dance av TV4 – efter 18 säsongerBrand logo
Därför stoppas Let's dance av TV4 – efter 18 säsonger

Tony Irvings känslor efter alla år i Let's Dance

Anledningen till att Let's Dance tar en paus, och enligt TV4 kommer tillbaka år 2025 ska vara dalande tittarsiffor. Efter pausen hoppas man på att programmet ska ha förnyats, och således tilltala en bredare publik.

Och visst är det ett häpnadsväckande beslut. Programmet har ju rullat sedan 2006, utan en enda paus.

– Det är ett klokt beslut av TV4. Jag har ingen bitterhet mot det här. De har varit väldigt schyssta i alla år, allting har sin tid, sa jurymedlemmen Tony Irving till Svensk Dam direkt efter beslutet blev känt.

Annons

Även programledaren David Lindgren uttryckte sin sorg:

"Jag har haft så roligt under mina tre år på lets dance och är så tacksam för dom åren jag har fått där. Så får vi se vad som händer i framtiden", skrev han i ett meddelande till Svensk Damtidning.

Linn Hegdals stora sorg – nu är det över

Ännu en person som nu bryter tystnaden om kanalen beslut är proffsdansaren Linn Hegdal, som bland annat gjort storartad succé i programmet ihop med Filip Lamprecht.

"Det blev ett par år i den där studion... Kommer för alltid vara något av de roligaste och bästa jag gjort" Skriver hon på Instagram.

Hon svarar på en bild från en annan av programmets dansare, Jasmine Tákacs som också är rörd när hon tänker tillbaka på tiden i Let's Dance.

I den senaste säsongen tävlade Jasmine ihop med profilen Kodjo Akolor, men hon fick sitt stora genombrott när hon dansade ihop med äventyraren Aron Anderson. Ihop gjorde dansparet historia, då Aron var den första rullstolsburna deltagaren i programmets historia.

Foto: TT

Annons