Let's Dance-paret tillsammans – bekräftar lyckan!

12 dec, 2022, 10:12 
Let's Dance 2019
De svängde på höfterna ihop i Let's Dance och nu är de återförenade på ett helt nytt sätt. Nu bekräftar Let's Dance-paret lyckan!
Annons
Här är alla vinnare av ”Let’s dance”!
Här är alla vinnare av ”Let’s dance”!

Let's Dance har varit ett självklart helgnöje för svenska folket i 16 år och snart är det dags för den 18:e säsongen att rullas ut.

Genom åren har programmet inte bara blivit känt för heta danssteg, det har även uppstått vänskaps- och kärleksrelationer.

Samir Badran, Martin Lidberg och Laila Bagge har till exempel alla hittat kärleken i programmet. Nu skapar ett annat Let's Dance-par rubriker.

Let's Dance-parets lyckliga besked

2019 gjorde Magdalena Forsberg entré i Let's Dance där hon svängde på höfterna tillsammans med proffsdansaren Tobias Karlsson.

Tyvärr blev det ingen vinst. I finalen förlorade de mot Kristin Kaspersen och Calle Sterner.

Men det här innebär inte att Magdalena och Tobias slutat umgås. Tvärtom.

Annons

Ja, sedan dess har de blivit goda vänner och nu bekräftar de lyckan – deras nya bok finnas att köpa!

"Hitta motivationen – genom livets toppar och dalar" är baserad på Magdalenas och Tobias vandring uppför Afrikas högsta berg, Kilimanjaro.

På Tobias Instagram går att läsa:

"Vår resa upp för berget började somMagda brukar säga 'plättlätt', vi skuttade i princip upp för berget. Men efter några dagar hände det man aldrig trodde skulle hända att Magdalena (av alla människor) blev höjdsjuk och började kräkas. Och hur det slutar få ni läsa i boken".

Det vet vi om nästa säsong Let's Dance

Hittills är Charlotte Kalla den enda bekräftade deltagaren i den kommande säsongen av Let's Dance.

Vi vet dock att hon får sällskap av två bekanta ansikten, David Lindgren och Petra Mede.

Ja, även i år ska de leda det populära programmet. Något de nog är mer än exalterade över. Så här lät det ju när Svensk Damtidning pratade med duon i fjol, då Petra var gravid:

Annons

– Allt är ordnat till det bästa och jag ger David mer plats i år, vad gäller dansnummer och sådant där. Inte för att jag tog särskilt många steg förra året, men nu får David ta ännu fler så det känns väldigt bra.

Foto: TT

Annons