Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Let's Dance-profilen skiljer sig – chockar alla: "Väldigt ledsamt"

04 mar, 2022, 09:16 
Let's Dance
Let's Dance-profilen har ett mycket tråkigt besked.
Annons
Här är alla vinnare av ”Let’s dance”!Brand logo
Här är alla vinnare av ”Let’s dance”!

Beskeden om kändisskilsmässor duggar tyvärr tätt just nu. Bara den sista tiden har stjärnor som Björn Ulvaeus, Casper Janebrink och Jan Johansen samtliga meddelat att deras äktenskap ska avslutas i förtid.

Nu är det nästa kända profils tur att komma med tråkiga nyheter.

Let's Dance-profilen skiljer sig – berättar själv

Alexander Hermansson slog igenom som Youtube-profil med kanalen Rackartygarna och fick sedan en karriär på SVT som barnprogramledare. Han har också varit med i TV4-succén Let's Dance, säsongen 2015. Alexander var en av de starkast lysande stjärnorna den upplagan och kom på en mycket hedrande fjärdeplats.

Det var på Barnkanalen som han träffade sin hustru, Carolin Hermansson. De berättade i april 2016 att de hade gift sig.

Annons

”DEN STÖRSTA OCH BÄSTA DAGEN I VÅRA LIV, VI HAR GIFT OSS!!!! HELA DAGEN VAR 200% LYCKAT, VI ÄR SÅ RÖRDA, STOLTA, TACKSAMMA OCH FORTFARANDE I CHOCK HAHA. ENOOORMT TACK TILL ALLA SOM VAR MED OSS FIRADE DENNA DAG MED MIG OCH ÄLSKADE FRU CAROLINE HERMANSSON”, skrev Alexander Hermansson då.

Nu är tongångarna de direkt motsatta. I ett gemensamt uttalande har Alexander och Carolin berättat att de kommer att gå skilda vägar.

"Ibland blir det inte som man tänkt sig. Det känns väldigt ledsamt att skriva att vi i dagarna har ansökt om skilsmässa. Men vi har en varm och fin relation och kommer fortsätta så, inte minst för vår gemensamma sons skull 🥰. Det har varit en vänskaplig separation. Vi kommer inte att kommentera detta mer utan ber om respekt för situationen 🙏. Till alla er barn och unga vill vi hälsa att vi tycker detta är supertråkigt såklart, men vi är fortfarande goda vänner", skriver paret i uttalandet.

Alexander och Carolin har ett barn ihop, en son som de fick i september 2020.

Annons