Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Let's Dance-profilen visar äntligen upp barnlyckan – ett år senare!

19 sep, 2023, 10:00 

Sigrid Bernson berättar nu om mammalivet till sonen Viggo.

Annons

Let's Dance har under åren visat sig vara ett underhållningsprogram som fått såväl deltagare och tittare att vicka på höfterna. Till frenetiska applåder har det bjudits på rumba, cha cha cha och tango – samtidigt som danskunskaperna vecka efter vecka förbättrats.

Produktionens fräcka drag – skämde ut Tony Irving på dejtBrand logo
Produktionens fräcka drag – skämde ut Tony Irving på dejt

Det har också hänt att dansare och kändisar funnit varandra och blivit ett par efter programmet. De kanske mest kända exemplet är dansaren Sigrid Bernson och artisten Robin Bengtsson.

– Det blev att vi, man dansar åtta timmar och sen när man kom hem så blev det att man pratade tre timmar i telefon för att man inte ville sluta hänga. Och det är ganska tydligt då hur mycket vi gillade varandras sällskap, sa Sigrid Bernson i podcasten ”Nemo möter en vän”.

Annons
Sigrid Bernson och Robin Bengtsson
Sigrid Bernson och Robin Bengtsson fann varandra i Let's Dance.

Sigrid Bernson om mammalyckan

I dag har de sonen Viggo tillsammans. Robin har dessutom sonen Wille från ett tidigare förhållande och Sigrid har tidigare berättat om lyckan att få vara både mamma och bonusmamma.

– Han är jättestolt och väldigt omhändertagande. Han har många småkusiner så han har en förståelse för hur man tar han om småbarn sedan innan, och han vill ju gärna bära och hjälpa till och mata och så. Han kan säga: ”Kan inte Viggo sova med mig i min säng?”…

Annons

– Wille har ju önskat sig en lillebrorsa i julklapp i två år. Han har sex tjejkusiner, så för honom var det ju väldigt kul att det blev en lillebrorsa, för han har verkligen velat ha en lilleBROR, en liten ”dude”, har Sigrid sagt till Mama.

Sigrid Bernson, Robin Bengtsson och sonen Viggo
Sigrid Bernson och Robin Bengtsson med sonen Viggo.

Visar upp lyckan – ett år senare

Nu har Sigrid Bernson delat med sig av nya bilder på sonen Viggo. I helgen fyllde han ett år och det firades så klart med både tårta, presenter och en massa kärlek.

”Ett år av obeskrivlig kärlek!! Viggo vi älskar dig sååååå! Grattis på din första födelsedag,” skrev Sigrid på sin Instagram.

Foto: TT/Instagram

Annons