Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Let´s Dance-profilens bröllopskaos: ”Era idioter”

27 jun, 2023, 16:00 
Felicia Plåt
Let´s Dance
Eric Saade fick hoppa in när Kristin Kaspersen hade semester. Foto: TT

Eric Saade har hamnat mitt i ett bröllopskaos.

Annons

Årets säsong av Let´s Dance var riktigt händelserik. Förutom att alla kändisdansarna hade en väldigt hög nivå på dansen så hände det även mycket med programledarna.

Första kärleksbilderna på Eric Saade och Hanna SchönbergBrand logo
Första kärleksbilderna på Eric Saade och Hanna Schönberg

Eric Saades programledardebut i Let´s Dance

Sedan 2022 har David Lindgren och Petra Mede varit programledare för succéprogrammet. Men efter en ryggskada precis innan premiären kunde Petra inte vara med under årets säsong. Istället fick Kristin Kaspersen hoppa in.

Hon och David gjorde det med bravur men även Kristin fick ha en inhoppare under ett av programmen. Det var ingen mindre än artisten och den före detta Let´s Dance-deltagaren och vinnaren Eric Saade. Eric har även programlett Melodifestivalen, samt deltagit fyra gånger och vunnit en gång under 2010 med låten "Popular".

Eric Saade, Hanna Schönberg, Katja Luján Engelholm
Eric vann Let´s Dance 2022 tillsammans med Katja Luján Engelholm. Foto: TT

Tillsammans med David blev det en storslagen show i Let´s Dance och det verkade som att Eric trivdes både som dansare och programledare. I publiken satt även Erics flickvän, influencern Hanna Schönberg och hejade på honom.

Annons

Eric Saade och flickvännens "bröllopsbild"

Paret har varit tillsammans sedan 2020 och de syns ofta tillsammans på sociala medier och de ställer gärna upp för varandra. Under midsommarhelgen publicerade Hanna några bilder på Instagram där hon skrev:

– En midsommar att minnas.

Bilderna som föreställer Hanna i en vit klänning och en kärleksfull parbild med pojkvännen Eric har nu väckt många reaktioner. Fansen har trott att de har gift sig. Vilket inte är så konstigt om man ser till kommentarsfältet. I kommentarsfältet skriver nämligen flera av Hannas kompisar och gratulerar.

– Finaste bröllopet!!! Vill ha dagen om och om igen! TACK igen, skriver Gertrud Törnvall.

– Världens finaste bröllop, så glad att jag fick vara med och fira er stora dag, skriver Josefin Lavod.

– Överraskningsbröllop, skriver poddaren och influecern Lovisa "Lojsan" Wallin.

"Era idioter"

Men Eric gick till kommentarsfältet för att dementera bröllopsryktet.

– Era idioter, skriver han följt av en skrattemoji.

Till Aftonbladet berättar Eric genom sin agent att de inte har gift sig. Även vännen Lovisa Wallin berättar varför de kommenterade som de gjorde.

– Det var Buster min kille som tyckte det såg ut som bröllopsbilder, skriver Lovisa i ett meddelande till Aftonbladet och förklarar att det hela var ett internskämt.

Annons