Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Let's Dance-programledaren i svåra smärtor – tvingas ställa in sin medverkan

14 dec, 2022, 12:26 

Petra Mede berättar själv om tuffa bakslaget.

Annons

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

Petra Mede stålsätter sig inför en ny säsong av långköraren Let's Dance i TV4. Likt föregående år kommer hon axla rollen som programledare tillsammans med artisten David Lindgren, enligt Hänt.

5 saker du inte visste om Petra Mede!Brand logo
5 saker du inte visste om Petra Mede!

Skidstjärnan Charlotte Kalla, som nyligen tvingades tacka nej till Mästarnas mästare på grund av skada, har presenterats som en av deltagarna när Let's Dance drar igång sin 18:e säsong.

– När den dörren stängdes öppnades en annan och det kändes väldigt spännande när jag fick frågan om ”Let's dance”. Jag gillar ju att ta mig an nya utmaningar och ”Let's dance” är ju verkligen det, säger hon till Aftonbladet.

David Lindgren och Petra Mede
David Lindgren och Petra Mede fortsätter som programledare i Let's Dance.

Petra Mede tvingas ställa in föreställningar

Samtidigt som TV4 är i full färd med att presentera nya deltagare, har programledaren Petra Mede drabbats av allvarliga ryggproblem.

Annons

Hon är just nu aktuell med humorshowen 50/50, en personlig och humoristisk soloföreställning om livet efter 50, och tvingas nu ställa in flera föreställningar.

”På grund av problem med ryggen har jag tvingats ställa in föreställningar före jul. Jag hoppas innerligt att ni har möjlighet att flytta fram biljetterna till januari. Då lovar jag vara extra rolig”, skriver hon på Instagram.

Petra Mede om ryggproblemen

Petra Mede skadade ryggen när hon tränade balett som 20-åring. Sedan dess har hon dragits med problemen och flera bakslag.

I SVT:s Min sanning för sex år sedan berättade hon om kampen.

– Smärtan var så omnipotent, det var bara panik, man kan inte ha så här ont, det är inte möjligt, ska det vara så här ont så går det inte att fortsätta, sa hon i programmet.

Hon har även berättat om ryggsmärtorna i SRs program Söndagsintervjun med Martin Wicklin.

– Efter att jag skadade min rygg så har det visat sig att det är fullkomligt omöjligt att lägga livet till rätta. Det kan ju hända saker hela tiden överallt, man kan liksom inte planera det.

Foto: TT/Instagram

Annons