Let’s Dance-programledaren utsatt för brott på öppen gata

14 apr, 2023, 09:04 

Programledaren var med om en otäck händelse.

Annons

Om bara en dag är det dags för ett nytt avsnitt av Let's Dance. Det kommer se lite annorlunda ut, eftersom Kristin Kaspersen befinner sig på annan ort och ersätts av Eric Saade.

Men David Lindgren är kvar i Stockholm, där han också nu utsatts för inbrott i sin bil.

David Lindgren – skulle han ställa upp i Let's Dance?
David Lindgren – skulle han ställa upp i Let's Dance?

David Lindgrens vädjan till tjuvarna

Det är på sin Instagram som David Lindgren berättar om den fruktansvärda händelsen. Han hade parkerat bilen för att besöka sin skräddare och fixa kostymen inför sändning, och när han återvände möttes han av en hemsk syn.

Rutan på bilen var sönderslagen, och hans väska med dator i var stulen. Datorn är ju det sista många vill bli bestulna på, i den finns ju ofta ett helt liv. Därför försöker han vädja till rånarna, i hopp om att de ska återlämna den:

Annons

"Snälla lämna tillbaka datorn. Snälla. Snälla" Skriver han.

Därför saknas Kristin Kaspersen i Let's Dance

Detta är givetvis inte så man vill ladda inför en direktsändning, men förhoppningsvis kan proffset David Lindgren skingra tankarna och ladda upp på nytt. Det är ju som sagt en helt unik sändning som väntar – ersättaren blir ersatt.

Annons

Kristin Kaspersen meddelade i slutet av förra veckans sändning att hon inte kommer kunna vara på plats, och att fjolårets vinnare Eric Saade tar hennes plats.

Då var det fortsatt kryptiskt kring vad hon egentligen skulle göra, förutom att hon skulle vara utomlands. Men nu delar hon med sig på Instagram: hon njuter av solen och jobbar på exklusiva Maldiverna tillsammans med sönerna!

Hennes inhopp i Let's Dance kom ju lite i sista sekund, efter att det stod klart att Petra Mede på grund av ryggsmärtor var tvungen att avstå. Det är alltså inte särskilt konstigt att hon inte hann rensa schemat – och vi får hoppas att hon samlar krafterna rejält inför den fullspäckade våren!

Foto: TT/Instagram

Annons