Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Let's Dance-programledarens utseendeförändring efter säsongen – helt oigenkännlig på nya bilden

09 jun, 2022, 07:30 

Det är inte såhär vi är vana att se programledaren...!

Annons
Här är alla vinnare av ”Let’s dance”!Brand logo
Här är alla vinnare av ”Let’s dance”!

Det kan kännas som länge sedan, men det var inte ens en månad sedan finalen av programmet Let's Dance gick av stapeln, och avgjordes. Vinnaren Eric Saade har dykt upp lite här och var, men det finns några som nästan försvunnit helt från rutan.

Programledarna Petra Mede och David Lindgren har vi knappt sett röken av, och frågorna är många. Nu delar en av dem med sig av en bild på Instagram, och är nästan svår att känna igen!

Oklar framtid

Radarparet Petra Mede och David Lindgren tog över uppdraget efter David Hellenius och Tilde de Paula. Inga små skor att fylla, David hade hela femton år i Let's Dance bakom sig, och Tilde fyra år.

I början av säsongen fick programledarparet ta emot lite mothugg från tittarna. Aftonbladet hade under sändningarna en livechatt, där tittarna kunde utbyta åsikter i realtid. Där var det inte bara glada miner.

– Petra och David skärp er …dåliga och skämten e urdåliga annars va bra alla dansade ikväll, skrev en användare.

Annons

– Har vi tur så hänger David och Petra löst, kommenterade en annan.

– Trodde aldrig jag skulle säga det här, men Eric och Filip är i särklass. Petra och David. Lägg av med tramset, fortsatte en tredje.

Men det var minst lika många, om inte fler, som älskade Petra och David i rutan. Det finns inget klart besked om de återvänder nästa säsong, men man kan alltid hålla tummarna.

Nya bilden avslöjar

Efter tio intensiva veckor har programledarna äntligen fått lite ledigt. Petra har ju synts i programmet Hjulet, men det är förinspelat. Vad de egentligen sysslar med efter programmet kan man bara spekulera i.

Petra är oerhört privat på sociala medier, medan David kan vara lite bjussigare med bilder från sin vardag. Och nu delade David Lindgren en bild på Instagram, där han nästan inte går att känna igen!

"Väldigt skönt att vara ledig ett tag så jag kan ha mitt hår och mitt skägg precis hur jag vill" Skriver han under bilden.

Ja, inte bara en helt ny frisyr – David rockar också skägg och mustasch på sin lediga tid!

Foto: TT/Skärmdump, Instagram

Annons