Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Let’s Dance-stjärnan bekräftar äntligen – orden om kärlekslyckan: ”Ett par”

19 jun, 2023, 13:00 

Aron Anderson har hittat kärleken igen!

Annons

Trots att en säsong har passerat sedan Aron Anderson och Jasmine Takács dansade tillsammans i Let's Dance, har det forna dansparet fortsatt vara i ropet och skapat intresse utanför dansgolvet.

Tony Irving: ”Aldrig mer Let's dance”Brand logo
Tony Irving: ”Aldrig mer Let's dance”

I programmet fann de dessutom en fin vänskap och fortsatte även dansäventyret efter Let's Dance. Bland annat dansade de tillsammans på en välgörenhetsgala i Aspen, USA.

Aron Anderson och Jasmine Takács
Aron Anderson och Jasmine Takács hade en vana att röra sig passionerat i Let's Dance.
Annons
Aron Anderson och Jasmine Takács
Aron Anderson och Jasmine Takács i Let's Dance.

Kärleksryktena efter Let's Dance

Eftersom kemin mellan Aron och Jasmine var så god på dansgolvet, var det många som började spekulera ifall det fanns en eventuell romans även utanför Let's Dance-studion.

Men både Aron och Jasmine dementerade kärleksryktena, betonade flera gånger att det endast rörde sig om en vänskapsrelation och att de inte hade några planer på att bli tillsammans.

Aron bekräftar lyckan

Arons singelliv har dock vara ett ämne som fortsatt att intressera folk, och nu bekräftar den äventyrslystna Let's Dance-profilen att han funnit kärleken igen.

– Det går bra, jag har träffat Maria, en tjej. Så vi hänger och det är kul, säger Aron Anderson till Hänt.

Han berättar att Maria också brinner för äventyr och, likt Aron, gillar att hoppa fallskärm. Det var också via fallskärmshoppningen som de träffade varandra och träffades av Amors pilar.

– Jag skulle nog säga att vi är ett par faktiskt. Hon ska med mig och käka med Jasmine ikväll. De har setts innan också.

Aron Anderson och Jasmine Takács
Aron Anderson och Jasmine Takács är goda vänner privat och Aron har även introducerat nya flickvännen Maria för Jasmine.

Foto: TT

Annons