Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Let’s Dance-stjärnan bekräftar – gör comeback i TV4 efter alla år

13 apr, 2023, 13:00 

Carin da Silva återvänder till TV4.

Annons

Carin da Silva fick sitt stora genombrott i TV4:s långkörare Let's Dance. Efter sina tre säsonger hade hon blivit en stor profil, vilket banade väg för andra tv-projekt och en framgångsrik blogg.

8 kända TV4-profiler: Så mycket pengar tjänar de!Brand logo
8 kända TV4-profiler: Så mycket pengar tjänar de!

Sedan två år tillbaka är hon bosatt i Bryssel. Där bor hon tillsammans med maken Niklas Persson, som jobbar som transportattaché i Europeiska rådet, och barnen Theo och Max.

Olika tv-projekt och uppdrag har gjort att Sverige fortfarande är en central plats i Carin da Silvas liv. Familjen har även ett sommarhus i Österlen som de kan vända sig till när den svenska abstinensen blir för stor.

Annons
Carin da Silva
Carin da Silva i Let's Dance 2008.

Carin da Silvas stora tv-dröm

Planen är att flytta hem om något år. Under tiden fortsätter Carin da Silva att pendla mellan Belgien och Sverige, där ständigt nya utmaningar tycks vänta för den omtyckta tv-profilen.

Carin da Silva har även berättat om drömmen om att en dag få bli programledare för program som Allsång på Skansen, Let's Dance, Idol och Melodifestivalen.

Ja, det verkar minst sagt som att Carin da Silva fått mersmak av programledaryrket, efter att ifjol landat rollen som programledare för Viaplays satsning Husköp i blindo.

Annons
Carin da Silva och maken Niklas Persson
Carin da Silva och maken Niklas Persson.

Gör comeback i TV4

Och nu är det dags igen för Carin da Silva att ta plats i rutan. Dessvärre blir det ingen comeback i Let's Dance, men däremot i TV4 och programmet Sveriges Mästerkock VIP.

Om Carin da Silva lyckas bjuda på kulinariska upplevelser återstår att se. Däremot verkar hon vara redo för det kommande matäventyret och den höga dramatiken mellan kastrullerna.

”PREMIÄR!!! Ikväll kl 20.00 är det premiär för ”Sveriges Mästerkock VIP” där jag är en av åtta personer som försöker göra sitt absolut bästa bland kastruller och grytor. Hoppas ni tittar”, skriver hon på Instagram.

Foto: TT/Instagram

Annons