Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Let's Dance-stjärnan visar upp kärlekslyckan: ”Så berikande”

05 mar, 2024, 05:00 
Let's Dance-stjärnan Aron Anderson berättar om kärleken.
Annons
Tony Irving: ”Aldrig mer Let's dance”Brand logo
Tony Irving: ”Aldrig mer Let's dance”

Äventyraren Aron Anderson dansade in i svenska tv-folkets hjärtan när han och proffsdansaren Jasmine Takács bjöd på det ena hyllade dansnumret efter det andra i Let's Dance 2022.

De tog sig inte hela vägen i tävlingen – men det gjorde vänskapen. Aron och Jasmine fortsatte att umgås och dansa ihop, och strax efter deras medverkan kom förfrågningar om att dansa på en välgörenhetsgala i USA.

– Tänk att vi får dansa ihop igen! Vilken resa vi har gjort under våran tid på Let’s Dance ända till kvartsfinal och hela vägen till USA för att uppträda på en välgörenhetsgala! Att dansa med Aron var det mest givande uppdraget jag någonsin gjort i hela min karriär! har Jasmine berättat.

Aron Anderson och Jasmine Takács
Aron Anderson och Jasmine Takács gjorde succé i Let's Dance 2022.Karin Törnblom/TT

Arons kärlekslycka med Maria

Men i grunden är ju Aron som bekant en äventyrare. Han är en person som söker sig till nya utmaningar, gillar när vardagen plötsligt visar sig bli lite annorlunda och inte sitt vanliga slentrianmässiga jag.

Annons

Därför var det föga förvånande att se Aron Andersons namn bland kändisar som skulle åka Vasaloppet. Loppet gjorde han tillsammans med flickvännen Maria och efteråt var han överlycklig över upplevelsen.

”Att göra saker tillsammans som par är så berikande. Det stärker banden, skapar oförglömliga minnen och ja, det är ju bara så himla kul. Att se Maria gå från att vara skeptisk till att älska längdskidåkning har varit en fröjd. Det påminner mig om att äventyr är ännu bättre när de delas”, skriver Aron i ett inlägg på Instagram.

Så träffades Aron och Maria

Det var också äventyret som förde Aron och Maria samman. I en tidigare intervju med Hänt har Aron berättat att de träffade varandra när de hoppade fallskärm – ett intresse som är väldigt smidigt att dela.

– Hon hoppar också fallskärm så det är genom just fallskärmshoppningen. Det är kanske inte jättevanligt men det är någonstans väldigt smidigt att vi gillar att göra samma saker. För jag har hobbyn som tar ganska mycket tid att göra så då är det ju praktiskt att man gillar samma sak, sa Aron då.

Foto: TT/Instagram

Annons