Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Let's dance-stjärnan bekräftar: Vilda lyckan efter tuffa uppbrottet

10 jan, 2023, 15:00 

Let's Dance-stjärnan Jasmine Takács har gått vidare efter uppbrottet.

Annons

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

Tillsammans med äventyraren Aron Anderson dansade Jasmine Takács in i tv-tittarnas hjärtan. Det blev förvisso ingen glassko, men det blev en vänskap som sträckte sig långt över Let's Dance-äventyret.

Ann och Dermot – så är Tony bakom kulissernaBrand logo
Ann och Dermot – så är Tony bakom kulisserna

Efter programmet fortsatte de att umgås flitigt ihop. Även den passionerade och eldiga dansen hängde med och tillsammans påbörjade de en resa som sträckte sig till andra delar av världen.

– Det är himla galet. Bara för ett par veckor sedan fick vi ett mejl från en stor välgörenhetsgala i USA. "Hej, vi har sett er dansa, kan inte ni komma och dansa. Det vore så kul". Vi sa bara "shit, det här är så kul". Det här är ett tillfälle vi bara måste ta, sa Aron i Nyhetsmorgon.

Annons
Jasmine Takács och Aron Anderson
Jasmine Takács och Aron Anderson fick mycket beröm för sin passionerade dans i Let's Dance.

Jasmine Takács om tuffa uppbrottet

Strax efter välgörenhetsgalan kom det fram att Jasmine Takács och pojkvännen Sourav gått skilda vägar. Han hade då varit med på USA-resan och längs vägens gång hade ex-paret fattat det trista beskedet.

Men sen efter att vi varit i LA ett tag tillsammans, så insåg vi att framtiden var oklar för vårt förhållande. Oklart vart jag är, var han är och vad målet för vår relation var. Eftersom han bor i New York och jag bor mellan Stockholm, London och Dubai, så har vi haft långdistansförhållande i över 3 år”, skrev Jasmine i ett meddelande till Hänt.

Annons
Jasmine Takács och Aron Anderson
Jasmine Takács och Aron Anderson har umgåtts flitigt efter Let's Dance-äventyret i TV4.

Jasmine Takács lycka: ”Mår bra nu”

Let's Dance är ett program där det ofta uppstår romanser och romansrykten är en del av vardagen. Jasmine och Aron är inget undantag och de har flera gånger fått betona den högst platoniska relationen.

Jasmine Takács berättar för Hänt att hon inte varit på en enda dejt sedan relationen tog slut i augusti, men nu börjar hon känna sig redo att hitta kärleken igen.

Jag mår bra nu, det var mentalt tufft när min relation tog slut. Kom som världens överraskning. Men nu känner jag starkare och glad och redo att möta nya intressanta människor som kan göra positiva intryck i mitt liv.

Foto: TT

Annons