Nu finns det en ny version av appen - uppdatera din app genom att klicka här

Nu finns det en ny version av appen på Google Play Store - uppdatera din app där!

Efter beteendet i rutan – Let's Dance stjärnan ber om ursäkt: "Ibland blir det bara fel"

Efter beteendet i rutan – Let's Dance stjärnan ber om ursäkt: "Ibland blir det bara fel"

David Lindgren ber nu om ursäkt för sitt beteende i programmet.

Petra Mede avslöjar – blev tillrättavisad av Tony Irving
1:00

Efter reklamen: Petra Mede avslöjar – blev tillrättavisad av Tony Irving

(1:00)

Slå på ljud

David Lindgren är ett proffs på att underhålla. Som sångare, musikalartist och programledare har han lyckats charma svenska folket och är numera en av landets mest framstående profiler inom branschen.

De senaste två åren har han som många säkert vet varit programledare för Let's Dance tillsammans med Petra Mede, och duon har gjort storsuccé.

Men på fredagen fick tittarna se en helt ny sida av David – vilket han nu ber om ursäkt för.

Stjärnans förklaring till beteendet i programmet

Trots att Fångarna på fortet pågått i över tre decennier är det fortfarande ett av TV4:s populäraste program, och det är tillbaka med en ny säsong.

I fredagens avsnitt var David en av de tävlande, vilket innebar premiär på fortet för hans del, och det skulle visa sig vara betydligt svårare än vad han hade föreställt sig.

På grund av all stress och press betedde han sig inte riktigt som han brukar. Nu berättar han om situationen på Instagram.

”Jag kände efter inspelningen att jag nog svor en del på fortet, men tänkte sen att så farligt är det nog inte. Men så kommer trailern och det enda jag säger är svordomar… jag brukar inte svära så mycket men men men när jag utsattes för saker som jag ALDRIG varit med om förut så blev det någon sjuk reflex av panik att munnen sa massa ord”, skriver han och fortsätter:

”Har nog typ aldrig varit med om det förut, häftigt att se hur kroppen och hjärnan reagerar när man utsätter dem för nya saker. Så förlåt i förväg älskade pappa för mina ordval i morgon på fortet. Du uppfostrade mig & mina syskon med att man INTE ska svära, något som jag själv säger till mina egna barn. Så du har lyckats men ibland blir det bara fel"

Ursäkten väcker reaktioner

Men som tur är verkar han fans inte särskilt avskräckta av svordomarna. Efter att ha publicerat trailern på Instagram fylldes ändå kommentarsfältet med hyllningar och hejarop:

”Hejar på dig! Kommer sitta bänkad framför tvn I morgon! Missar aldrig när du är med! Du är bara så bra och bäst!”

”Då måste man ju se i morgon”

"Heja dig!!”

Foto: TT