Let’s Dance-stjärnan hoppar av – lägger ner karriären

02 feb, 2023, 12:30 

Let's Dance-profilen har bestämt sig.

Annons

Let's Dance har i över ett decennium underhållit den svenska tv-publiken. Tittarna kan inte få nog av kändisarnas försök att hantera en tango, weinervals, rumba, slowfox, quickstep eller cha-cha-cha.

Petra Medes stora nervositet i ”Let’s dance”
Petra Medes stora nervositet i ”Let’s dance”

Finalen förra året bjöd på hög nerv, när artisten Eric Saade och komikern Filip Dikmen gjorde upp om den åtråvärda glasskon.

Inför en kompetent jury dansade de som om det inte fanns någon morgondag – och till slut blev det Eric Saade och danspartnern Katja Lujan Engelholm som tog hem segern.

Katja Lujan Engelholm, Eric Saade, Filip Dikmen och Linn Hegdal i finalen av Let's Dance 2022
Katja Lujan Engelholm, Eric Saade, Filip Dikmen och Linn Hegdal i finalen av Let's Dance 2022.
Recept.se Nyhetsbrev

Let's Dance-stjärnan har gått in i väggen

Vid sidan om programmet har Filip Dikmen levt ett hektiskt liv. Samtidigt som han varit med i diverse tv-projekt, har han drivit en Youtubekanal, podd och utbildat sig till jurist.

Annons

Komikern har det senaste året märkt hur kroppen börjat säga ifrån. Nu har han bestämt sig för att ta en paus från Youtube, där han har 275 000 prenumeranter.

– Å ena sidan kommer jag verkligen sakna det och det känns jättejobbigt att ta en paus, å andra sidan är jag befriad från ett jobb, jag har ju gått in i väggen, så på ett sätt känns det jätteskönt, säger han till Aftonbladet.

Filip Dikmen
Filip Dikmen berättar att han gått in i väggen.

Filip Dikmen: ”Är på allvar”

Filip Dikmen beskriver den senaste tiden som en berg-och-dalbana. Pausen från Youtube är satt på ett halvår. Under tiden kommer han fortsätta med andra grejer.

– På grund av den tramsiga underhållning jag hållit på med i flera år så kan mina följare många gånger inte förstå att något är på allvar tills jag visar att det är på allvar, säger Filip Dikmen.

Annons

– Jag har massa tv-grejer på gång och sedan min podd. Men jag kommer bara göra sådant som jag inte känner mig förpliktigad till.

Foto: TT

Annons