Let's Dance-stjärnan lämnar under sändning – scenerna tittarna inte fick se: "Hyperventilerar"

Let's Dance 2022

Foto: TV4

Nu avslöjar stjärnan varför han lämnat mitt under sändning.

Nu står det klart vilka två som kommer mötas i den spännande och efterlängtade finalen i årets upplaga av Let's Dance! Det var Marie Mandelmann som tyvärr föll på målsnöret, och Eric Saade och Filip Dikmen som gör upp om titeln nästa vecka.

Och trots att dansarna har tävlat i nästan tio veckor är nerverna fortfarande utanpå. Så pass att Eric Saade tvingats lämna under sändning – nu berättar han.

Tvingas lämna tävlingen

Marie Mandelmanns imponerande insatser har hyllats av både juryn och tittarna – och snacka om att vi fick se en helt ny sida av den folkkära profilen.

Men hon knep trots allt pallplats, och verkade inte hänga läpp över att det inte blev någon glasssko.

– Let's dance har varit en av de roligaste utmaningar jag har gett mig in på. Den här tiden med Jonathan har get mig sådant mod. Han har fått mina höfter att svänga fått mina ben att röra sig. Jag vet inte hur jag ska locka ner Jonathan till Österlen och lära Gustaf att dansa, sa Marie Mandelmann efter beskedet i Let's Dance.

För Eric Saade och Filip Dikmen fortsätter resan en ynka vecka till, och det hela har inte varit så lätt som det ser ut. I alla fall inte för Eric Saade.

"Hon blir så arg på mig"

Det är i en intervju inför semifinalen i Let's Dance med Expressen som Eric Saade berättar att nerverna varje vecka inte är att leka med. Han är ju van att stå på scen, men den här tävlingen verkar vara något helt annat.

– Egentligen så vill jag bara vara själv, jag går in i min zon bakom scen och försvinner. Det är därför hon blir så arg på mig emellan åt, säger Eric Saade och syftar på sin danspartner Katja Luján Engelholm.

– För jag bara ”Hej då”, och hon hittar inte mig och så är jag någonstans och mediterar typ. Men det är för jag aldrig varit så nervös. Sen när jag väl går ut på golvet så försvinner allt, då vet jag att det är lugnt.Men precis innan är jag katastrofnervös, egentligen kanske jag behöver ett och annat glas vin innan, fortsätter han.

Reporten frågar då hur han hanterar situationen i sändning, när han inte kan gå ifrån.

– Jo men jag går ju ifrån ändå. Det är därför jag ibland inte syns i green room, när de andra uppträder. För då står jag bakom green room och hyperventilerar.

Foto: TV4