Let's Dance-stjärnan öppnar upp om otroheten bakom kulisserna

Let's Dance-stjärnan öppnar upp om otroheten bakom kulisserna

Foto: TT

Nu berättar hon om vad som egentligen händer när kamerorna slocknar...

Här är alla vinnare av ”Let’s dance”!
0:44

Efter reklamen: Här är alla vinnare av ”Let’s dance”!

(0:44)

Slå på ljud

I Let's Dance skapas det varje vecka magi på dansgolvet, men ibland händer det magiska grejer även bakom scenen. Att kärlek uppstått bakom kulisserna är ett vedertaget faktum, men kärleken kanske inte alltid är så önskad.

Nu öppnar en Let's Dance-stjärna upp om otroheten bakom kulisserna, som tittarna inte får se.

Äktenskapet hotat

Att ge sig in i det populära tävlingsprogrammet är en utmaning, inte bara rent fysiskt – men också för relationen. Bianca Ingrosso gick till och med så långt att hon kallade Let's Dance för "skilsmässoprogrammet".

Ja, det kanske är oundvikligt att avundsjuka uppstår när ens partner spenderar långa timmar i danssalen med en främmande person. Fråga bara Maria Montazamis man Kamran, hennes medverkan i programmet ledde faktiskt till en äktenskapskris. Maria dansade tillsammans med Kristjan Lootus, och det var inte populärt hos maken.

– Kamrans mamma var där och trodde att det var något mellan mig och Kristjan, vilket det absolut inte var. Då ville han att jag skulle komma hem. Ja, det blev väldigt mycket dramatik som var väldigt onödigt, berättade hon i programmet Svenska Hollywoodfruar.

Det verkar framförallt varit den fnittriga jargongen dansparet emellan som gjorde att maken såg rött, och misstog relationen för något mer än en oskyldig vänskap.

– Kamran tyckte inte om att jag och Kristjan fnissade och skrattade. Men vi hade det ju jättekul, berättar Maria Montazami vidare i programmet.

Efter närmare ett år och många samtal paret emellan var dramat ur världen – men där satte Let's Dance verkligen relationen på prov.

Maria och maken Kamran under Let's Dance 2013 – en medverkan som rörde om det rejält.

MAJA SUSLIN / TT

Sanningen om otroheten

Någon som å andra sidan har programmet att tacka för en lycklig relation, och snart till och med en bebis, är proffsdansaren Sigrid Bernson och artisten Robin Bengtsson.

Paret träffades när de var ett danspar i tävlingen, och det slog gnistor snabbare än man tidigare anat. I Fördomspodden berättar hon att romansen faktiskt inleddes redan en månad in i programmet, även om det blev offentligt senare.

– Vad ska jag säga, vår första kyss var inte efter Let's dance så klart, säger Sigrid.

Och allt snack om otroheter bakom kulisserna, vill hon inte riktigt kännas vid. Hon berättar om sin syn på saken i podcasten Nemo möter en vän.

– Jag tycker det är överdrivet, verkligen. Sen precis som mycket andra jobb som helt, hur många träffar inte sin partner via jobbet. Rent procentuellt måste det vara mer än femtio procent att man hamnar i konstellationer där man kanske gillar någon på jobbet. Men nej, många som är med i Let’s dance har ju partners, fruar och barn så jag tycker det är överdrivet, säger Sigrid i podcasten, enligt Hänt.

– Tyvärr har inte partners hindrat alla människor‚ inflikar programledaren.

– Nej så är det absolut, men jag tror inte att Let’s dance är något speciellt forum där det skulle vara mer än någon annanstans.

Sigrid och Robin, med en liten Let's Dance-bebis i magen!

Karin Törnblom/TT

Foto: TT