Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Let's Dance-stjärnan råkade visa för mycket under dansen: "Antar att de gillar hängbröst"

13 apr, 2023, 12:00 
Let's Dance och Carin Da SilvaS

Let's Dance-profilens bröst hamnade i fokus i en video – nu har den setts av 67 miljoner.

Annons

Carin da Silva slog igenom med dunder och brak i TV4:s succéprogram Let's Dance. Hon var en av de professionella dansarna, värvad för att hon varit flerfaldig juniormästare i latinamerikansk dans, tiodans och standarddans.

Carin tävlade i tre säsonger: först med Viktor Åkerblom Nilsson, därefter med Patrick Ekwall och därefter med Mats "Matte" Carlsson. Men det var bara startskottet för Carin, vars karisma imponerat så storligen på TV4 att de anlitade henne som hallåa. Därefter blev hon programledare för storsatsningen Förkväll.

Tony Irving: ”Längtar efter att säga hur dåligt de alla börjar”Brand logo
Tony Irving: ”Längtar efter att säga hur dåligt de alla börjar”

Carin Da Silva stod för bröstchock – setts av 67 miljoner

Men Carins största succé är faktiskt något helt annat. En video hon har spelat in har nått hela 67 miljoner visningar. En remarkabel siffra – som verkade ha slagit även Carin själv med häpnad.

Annons

I klippet dansar Carin iförd en svart, löst sittande topp, och skakar på sina behag. Hon inleder klippet med att slita av sig sin behå.

– Det blev viralt i Indien! utbrister Carin i ett klipp som gjorts för att marknadsföra hennes medverkan i programmet Sveriges Mästerkock VIP.

Carin brister ut i skratt när hon ska försöka förklara varför klippet blev så populärt i just Indien.

– Antar att de gillar... hängbröst, i det fallet, säger hon.

Carin Da Silvas liv i utlandet

Klippet har över två miljoner gilla-markeringar och ungefär 14 000 kommentarer. De allra flesta har lämnat skrattemojis och tummen upp-symboler, andra har taggat vänner för att sprida Carins eskapader vidare.

Carin, maken Niklas Persson och sönerna Theo och Max bor i Bryssel, där Niklas arbetar. I Sveriges Mästerkock VIP kommer vi att få följa Carins försök att utveckla sina kulinariska färdigheter.

– Jag har alltid gillat att äta mat. Men för att äta mat måste man lära sig att laga mat. Jag har alltid två väldigt stora kritiker när jag lagar mat, men de är två äpplen höga, säger Carin och refererar till Theo och Max.

Annons