Let's dance-stjärnan saknas – tvingas förklara sig för besvikna föräldrar: "Försökt lösa detta"

Let's dance-stjärnan saknas – tvingas förklara sig för besvikna föräldrar: "Försökt lösa detta"

Foto: TT

Programledaren dyker inte upp i populära showen, nu tvingas han bemöta den besvikna publiken.

Petra Mede avslöjar – blev tillrättavisad av Tony Irving
1:00

Efter reklamen: Petra Mede avslöjar – blev tillrättavisad av Tony Irving

(1:00)

Slå på ljud

Let's Dance är i full gång, och det är allt som oftast de tävlanden som står i fokus under hela cirkusen. Nio kändisar är kvar, och tävlar varje lördag om glasskon.

Men nu har strålkastarna riktats på någon annan, nämligen en av programledarna. David Lindgren har den senaste veckan fått upprepad kritik på Instagram, och ställs till svars inför en besviken publik.

Missar flera föreställningar

David Lindgren är sedan november förra året aktuell med musikalen Saturday Night Fever som spelas i Stockholm. Han spelar huvudrollen, och på alla reklambilder för föreställningen är det just David Lindgren som det skyltas med. Den omtyckte artisten har många hängivna fans, och för många är han ett stort dragplåster till föreställningen.

Men för flera ivriga musikalbesökare och David Lindgren-fans blev evenemanget en aningen snopen historia. Eftersom David är programledare i Let's Dance den större delen av våren, kan han inte vara med i musikalen – men den framförs ändå som utlovat.

David Lindgren byts ut samtliga lördagar, och ersätts av en annan artist. Såhär skriver biljettsidan Showtic på sin hemsida.

"Rollen som Tony Manero spelas av Alvaro Estrella 19 och 26 mars samt 2, 9, 23 och 30 april. Resterande föreställningar spelas rollen av David Lindgren"

"Känns riktigt trist"

För den som bokar biljetter i sista minuten går det självklart att undvika de datum David Lindgren inte är med, men så är inte fallet för en stor skara. Då turnén dessutom skjutits upp och datum ställts in, har många hållit kvar i sina biljetter länge i hopp att få se David på scen, något som de aldrig fick göra.

I David Lindgrens kommentarsfält samlas besvikna fans, många som specifikt köpt biljetter för att se honom, och uttrycker sitt missnöje. Såhär kunde det låta:

"Kommer på lördag kväll. Ska bara försöka förklara för sonen att hans stora idol inte är med."

"Jag är ju lite ledsen, då du inte är med när jag och mina vänner kommer. Jag bokade showen enbart för din medverkan "

"Å, tråkigt att inte se dig spela Tony! Vi skulle ha sett föreställningen i februari (20-årig bröllopsdag) men den blev då inställd pga Covid, och nu missar vi alltså att få se den personen som drog. Känns riktigt trist."

"En bra kväll men blev besviken att jag o sambon ej fick se dig på saturday night samma dag.. det var ju därför jag bokade den som julklapp åt oss.. men Vi fick ju se dig på tvn i alla fall…"

LÄS MER: Ilska mot Petra Mede efter beteendet i Let’s Dance

Ingen lösning

Som svar på dessa kommentarer har David Lindgren svarat samtliga samma sak. I svaret konstaterar han att det kan kännas trist, men att det var den bästa lösningen för att kunna vara med i både Let's Dance och Saturday Night Fever parallellt. Någon annan lösning på publikens bekymmer meddelar han inte.

Svaret som gavs till besvikna följarna.

Foto: Skärmdump, Instagram

Foto: Skärmdump, Instagram/TT

LÄS MER: Let's Dance-profilen var nära döden: "Ingen puls"

LÄS MER: Dramat i Let's Dance tystas ner – hände mellan deltagarna

LÄS MER: Otrohetsskandal i Let's dance – avslöjades på nattklubb