Let's Dance-stjärnans bebisbesked – nu berättar hon om lyckan!

18 jan, 2023, 05:00 

Nu berättar Let's Dance-stjärnan om de fantastiska framtidsplanerna!

Annons

Let's Dance i TV4 är inte bara ett underbart underhållningsprogram – det har även resulterat i flera kärlekspar genom åren.

Bianca Ingrosso, 28, har tidigare avslöjat att det sker mycket mellan deltagarna som tittarna inte får se.

Här är Sveriges 8 rikaste kvinnor – hela listan
Här är Sveriges 8 rikaste kvinnor – hela listan

– Alltså den säsongen som mamma var med i, då låg alla med alla! Hon låg med två, sa hon i Youtubeprogrammet "Över bordet" för några år sedan.

Recept.se Nyhetsbrev

Let's Dance-stjärnans bebisbesked – nu berättar hon om lyckan!

Ett av de många paren som bildats under Let's Dance-resan är när dansaren Sigrid Bernson, 33, och artisten Robin Bengtsson, 32, föll pladask för varandra när de var danspartners under säsongen 2019.

Robin Bengtsson, Sigrid Bernson, Tilde de Paula Eby Let's Dance 2019
Sigrid och Robin blev förälskade under inspelningen av Let's Dance 2019.

Under våren 2022 avslöjade turturduvorna att de väntade barn ihop, och i september samma år kom sonen Viggo till världen. Därmed blev Robins son Wille, som han har från en tidigare relation, storebror!

Annons

”Vi är helt tagna av vårt lilla mirakel och njuter nu av bebisbubblan”, skrev Sigrid då bland annat på Instagram.

I en ny intervju med tidningen Mama berättar Sigrid om de första underbara månaderna med sonen, och delar även med sig av familjens framtidsplaner.

– Jag ser att vi fortsätter så som vi gör nu, att vi får må bra och njuta av vår familj. Vi älskar ju hemmaprojekt, så vi kanske vill bygga ut?, säger hon till tidningen.

– Och jag är ju redan taggad på ett barn till! Jag skulle jättegärna vilja ha ett syskon till Viggo och Wille. Kanske om ett år eller så?

Annons