Let’s Dance-stjärnans chockbesked – byter kanal efter alla år

30 jan, 2023, 15:01 

Jurymedlemmen syns nu hos konkurrenten.

Annons

Tango, weinervals, rumba, paso doble, slowfox, quickstep eller cha-cha-cha. Det spelar ingen roll vilken dansgenre som avhandlas, Let's Dance-juryn ska kunna bedöma såväl en stilla salsa som en eldig rumba.

Petra Mede avslöjar – blev tillrättavisad av Tony Irving
Petra Mede avslöjar – blev tillrättavisad av Tony Irving

Dermot Clemengers talang på dansgolvet är obestridlig, men för svenska folket har han främst blivit känd som en erfaren tävlingsdomare med öga för detaljer och kännedom för rytmik.

Tillsammans med jurykollegorna Tony Irving och Ann Wilson har han i flera år bjudit på både 10:or och 1:or till tittarnas och deltagarnas stora glädje och sorg.

Dermot Clemenger
Dermot Clemenger.

Dermot Clemenger byter kanal

Men nu sker en stor förändring i den dansanta jurymedlemmens liv. Den 2 februari dyker han upp i en helt ny kanal och försöker överleva på en öde långt ute i Stilla havet.

Annons

I tre veckor tid ska Dermot, tillsammans med simmerskan Emma Igelström, programledaren Lasse Kronér, modellen Marcus Schenkenberg, artisten Linda Pira, skådespelaren Dragomir Mrsic och programledaren Magdalena Kowalczyk tackla nya faror i Discoverys The Island.

Dermot Clemenger
Dermot Clemenger provar på livet i vildmarken i Discoverys The Island.

Berättar själv om äventyret

Ön må verka underskön, men bakom den vackra vyn döljer sig ett äventyr helt utan bekvämligheter. Isolerade från omvärlden försöker de hanka sig fram och undkomma både hunger och vilda djur.

För Dermot blir det så klart en stor omställning att byta ut dansskorna till naturkängor, men vad gör man inte för att få in lite äventyrlig, spänning i vardagen.

Annons

”Ifall ni har missat det är jag med i den uppkommande säsong av The Island Sverige med detta sköna gäng”, skriver Dermot Clemenger på Instagram.

The Island sänds 2 februari på discovery+ och på kanal 5 21.00.

Foto: TT/Instagram

Annons