Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Let's Dance-stjärnans försök med Casper Janebrink – har skett upprepade gånger

21 jun, 2023, 10:30 
Minna Sarpaneva
Casper Janebrink och Let's Dance juryn
Ännu har vi inte sett Casper Janebrink i Let's Dance.

TV4-profilen berättar om privata samtalen.

Annons

Casper Janebrink är minst sagt ett välbekant ansikte för svenska folket. Arvingarna-sångaren har synts i program så som Bingolotto, Så mycket bättre och Över Atlanten, för att nämna några.

7 saker du inte visste om Casper JanebrinkBrand logo
7 saker du inte visste om Casper Janebrink

Men ett program som vi ännu inte har fått se honom i är Let's Dance, trots en koppling till en av programmets profiler.

Casper Janebrinks önskan för Bingolottos Sommarkväll

Sommaren är här och med den kommer Bingolottos Sommarkväll. Den 2 juli går Sommarbingon av stapeln med Casper Janebrink och parhästen Agneta Sjödin i spetsen.

Annons

Casper har avslöjat vad han helst vill ska hända i årets säsong – han vill se en storvinst. Och chanserna att hans önskan slår in är goda, vinsterna är trots allt en del av programmet.

Let's Dance-profilens relation till Arvingarna

I 18 år har Ann Wilson bedömt svenska kändisars danssteg i Let's Dance. TV4-profilen har dock dykt upp i andra program också, däribland i Över Atlanten med Casper Janebrink.

Casper är inte den enda Arvingarna-medlemmen Ann har en koppling till, hon tillbringade även tid tillsammans med Lars "Lasseman" Larsson under inspelningen av Sveriges Mästerkock VIP.

Annons
Dermot Clemenger, Tony Irving och Ann Wilson i Let's Dance
Ann Wilson med Let's Dance-kollegorna Dermot Clemenger och Tony Irving.

Ann Wilsons förhoppning för Casper Janebrink

I en intervju med Hänt berättar Ann Wilson att hon verkligen gillar Arvingarna och kallar dem för "störtsköna Göteborgs-gubbar". Hon berättar också att hon gärna vill att grabbarna i Arvingarna ska ställa upp i Let's Dance.

– Det kan du ge dig på, både den ena och den andra, svarar Ann på frågan om hon försökt övertala någon av dem att ställa upp och fortsätter:

– Man vet aldrig vad som händer i framtiden men att jag har lockat, det kan man nog säga. Jag har lockat in många som Jonas Björkman bland annat.

Annons