Let's Dance-stjärnans gravidbesked – bara dagar innan sändning

27 apr, 2022, 07:51 

Nu avslöjar Let's Dance-profilen att hon är gravid.

Annons

Vilken bebislycka! Idag avslöjade proffsdansaren och artisten Sigrid Bernson att hon väntar barn, tillsammans med Melodifestivalen-stjärnan Robin Bengtsson.

Paret träffades i succéprogrammet Let's Dance, där duon tävlade tillsammans, och nu är det alltså dags att välkomna en liten Let's Dance-bebis till världen! Det är parets första gemensamma barn, Robin Bengtsson har sonen William sedan tidigare.

Delar med sig på Instagram

Sigrid och Robins relation var en snackis under Let's Dance-säsong 2019, och många misstänkte att det hade slagit gnistor i danssalen. Det hela skulle visa sig stämma, men det tog ett tag innan relationen blev offentlig. Det var först på julafton samma år som paret bekräftade romansen.

På Instagram delar paret nu med sig av glädjebeskedet. På bilden syns Sigrid med en gravidmage, sonen William och Robin Bengtsson alla med breda leenden. I handen håller Robins son William ultraljudsfoton, och Robin en plåt med bullar.

Recept.se Nyhetsbrev
Annons

Bullarna anspelar fyndigt nog på bildtexten, som lyder:

"En bulle verkar ta lite längre tid än de andra.. 🥰👶🏼 I september blir Wille storebror och vi alla längtar tills vi får träffa den lille i magen.❤️😍"

Kommentarerna strömmar in

Bebisbeskedet verkar vara efterlängtat. I kommentarsfältet möts paret av grattishälsningar från både kända profiler och okända glada följare.

"Wow grattis!!!!!!" Skriver Benjamin Ingrosso följt av en mängd röda hjärtan. Benjamin Ingrosso och Sigrid har även de tävlat i Let's Dance tillsammans som danspar, och paret dansade hem glasskon!

"JAAA!!! GRATTIS!!!" Hälsar Kristin Kaspersen, även hon med otaligt många röda hjärtan.

"Grattis grattis!!!!" Skriver Charlotte Perrelli, och skickar med en glad gubbe med hjärtögon och ett rött hjärta.

Passande nog kommer beskedet också på Robin Bengtssons födelsedag, och Sigrid passar på att ladda upp en bild på födelsedagsbarnet på sin Instagram, följt av ytterligare en bild om graviditeten.

"Och i höst blir vi fyra!! Så lycklig och förväntansfull!!!" Skriver Sigrid.

Foto: Karin Törnblom/TT, Magnus Sandberg/Aftonbladet/TT, Skärmdump Instagram

Annons