Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Let's dance-stjärnans mörker – ärliga avslöjandet om motgångarna: "Jag kämpar"

03 jun, 2022, 06:30 
AvSimon Holm Stålhand

Paret har haft motgångar men tagit igenom sig alla!

Annons
Petra Medes stora nervositet i ”Let’s dance”Brand logo
Petra Medes stora nervositet i ”Let’s dance”

Sigrid Bernson och Robin Bengtsson träffades under inspelningen av Let's dance under 2019 och sedan dess har de varit ett par som har varit med om mycket.

Idag bor de ihop i en gemensam villa i Vallentuna utanför Stockholm och väntar även sitt första gemensamma barn! Det var i slutet av april som de gick ut med den stora nyheten.

Sigrid Bernson och Robin Bengtsson
Sigrid Bernson och Robin Bengtsson.

Men vägen till lycka är sällan spikrak. Let's dance-paret är inte något undantag. Sigrid berättade då i en video på Instagram att hon drabbats av utmattningssyndom.

– Jag tror också att ju mer jag jobbade desto mer jobbförfrågningar blev det och jag hade svårt att tacka nej. Mitt huvud snurrade kring jobb hela tiden och efter ett tag så började jag må ganska dåligt, säger hon i videon.

Annons

Sigrid berättar om behandlingen

Trots att Sigrid och Robin såklart är överlyckliga har det också varit tufft – något Sigrid alltså är ärlig med på sin Instagram.

– Det är så lätt att man delar det som är kul i livet på sociala medier, men jag tänkte att jag också vill dela hur det går för mig med min utmattning, för det är det som är verkligheten att jag fortfarande kämpar med lite olika symptom som sitter kvar från min utmattning, säger hon och fortsätter:

– Ett av dem är spänningshuvudvärk som jag idag har varit inne i stan och gått på behandling för. Jag går på en superbra behandling som verkligen hjälper mig för en gångs skull. Nu när jag är gravid kan jag inte äta naproxen och starka värktabletter som jag har gjort tidigare så jag är väldigt tacksam att jag har hittat en behandling som hjälper.

Annons