Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Let’s Dance-stjärnans plötsliga skada – mitt under inspelningen: ”Jag är arg”

22 mar, 2023, 18:00 

Johanna Lind Bagge berättar själv om skadan.

Annons

Let's Dance är tillbaka i TV4. Äntligen får tv-tittarna stifta bekantskap med nya kändisars danskunskaper, med en kompetent jury till sin hjälp som noggrant bedömer varje danssteg.

Plötsliga avhoppen som skakar ”Let's dance” 2023Brand logo
Plötsliga avhoppen som skakar ”Let's dance” 2023

Johanna Lind Bagge är en av deltagarna. Redan i premiären tog hon juryn med storm och hon kunde inte tro sina ögon när det visade sig att hon hamnade i toppen.

Maken Anders Bagge var självklart på plats för att stötta sin kära hustru. Han satt på första parkett och hade god sikt när Johanna gjorde entré i programmet och bjöd på omedelbar succé.

Annons
Anders Bagge på första parkett för att stötta hustrun Johanna Lind Bagge
Anders Bagge på första parkett för att stötta hustrun Johanna Lind Bagge. Här tillsammans med Marie Mandelmann och Linn Hegdal.

Johanna Lind Bagge om Let's Dance

Drömstarten i programmet var så klart väldigt välkomnande för Johanna och danspartnern Tobias. Båda har stora förväntningar på tävlingen och siktar på att ta sig hela vägen till final.

– Jag vet inte men jag tror att om vi har den rätta inställningen och att vi gör bra ifrån oss så tror jag att det kommer gå bra, säger Johanna Lind Bagge till Svensk Damtidning.

– Man kan inte påverka allt runt omkring men vi ska gå så långt det bara går.

Annons
Johanna och danspartnern Tobias
Johanna och danspartnern Tobias gjorde succé i premiären av Let's Dance.

Otäcka skadan: ”Jag är arg”

Dessvärre har Johanna nu drabbats av ett bakslag. Efter premiären har hon drabbats av en blödning i foten, vilket gjort att veckans träningar präglats av viss smärta.

– Efter vår dansträning i söndags kände jag att det var lite konstigt i skon. När jag hade hämtat hundarna och tog av mig skon, så såg jag att den var vätskefylld och blodfylld, säger Johanna Lind Bagge till Expressen.

Dagen efter fick hon träffa en läkare och har försetts med medicin och kylbalsam för att ta hand om den skadade foten. Hon är inte heller orolig att skadan kommer påverka veckans program.

Annons

– Jag är arg om jag inte klarar stegen, för de ska sitta, säger hon.

Johanna Lind Bagges skadade fot
Johanna Lind Bagge visar upp skadade foten.

Foto: TT/Instagram

Annons