Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Let´s Dance stjärnans stora bebislycka - nu är det officiellt: "Välkommen till världen"

09 maj, 2023, 08:30 
AvFelicia Plåt
Charlotte och Tobias
Charlotte Kalla och Tobias Karlsson tolkade frost i lördags. Foto: TT

Let´s Dance-profilen visar upp det nya tillskotet på Instagram.

Annons

Nu är det bara fyra par kvar i kampen om att vinna glasskon i TV4:s succéprogram Let´s Dance. Och det har varit en riktigt spännande säsong och kändisdansarna har verkligen levererat.

Se 3 ögonblick vi minns från Charlotte Kallas karriärBrand logo
Se 3 ögonblick vi minns från Charlotte Kallas karriär

Disney-tema

Under förra veckan var det Disney-tema och vi fick bland annat se Rickard Sjöberg och hans danspartner Tove Villför röra sig vackert på dansgolvet, i form av Skönheten och Odjuret. Hampus Hedström och hans danspartner Ines Stefanescu bjöd på ett lekfullt nummer som Lejonkungen.

Tyvärr gick inte Johanna Lind Bagges nummer som Rapunzel hem hos tittarna och det blev hennes tur att lämna.

– Det känns jättetungt såklart med det har varit en så fantastisk resa, säger hon i programmet.

Gravid på dansgolvet

Men ett annat par som fortfarande är kvar i programmet och verkar vara en riktig tittar-favorit är Charlotte Kalla och Tobias Karlsson. Under lördagens program tolkade de den populära Disneyfilmen Frost. Och de bjöd de på en stark pasodoble som tog de vidare till nästa vecka.

Tobias och Charlotte
Charlotte är den första någonsin som dansat gravid.

Förutom att Charlotte är en av Sveriges främsta sportstjärnor han hon och visar sig vara en riktig stjärna på dansgolvet. Och inte nog med det så gör hon hela Let´s Dance resan gravid! Hon är den första deltagaren någonsin som varit gravid under programmet, men det verkar inte stoppa henne.

Annons

Hennes danspartner Tobias har varit väldigt stöttande och såklart försökt att anpassa danserna lite på grund av Charlottes status med magen. Men nu visar Tobias upp en egen bebislycka på Instagram.

Visar upp lyckan på Instagram

I ett inlägg på Instagram kan vi se Tobias bära sin bästa kompis nyfödda bebis Matteo. Och han beskriver sin kärlek till den nya tillökningen.

– Det finns en del ögonblick i livet man aldrig glömmer. Som när ens bästa väns nyfödde tittar dig in i ögonen första gången och på något underligt sätt ser djupt in i din själ … vackraste varelse ! Matteo välkommen till världen ! DU kommer göra skillnad och har redan gjort. Världsbalansen har skiftat .. Jag har älskar dig från första stund och kommer ALLTID att älska dig, skriver han i inlägget på Instagram.

Man märker hur stolt Tobias är över den nyfödda Matteo. Och trotts att man inte ser hans ögon i bilden känner man hur de lyser när han tittar på bebisen. Det blir nog mycket bebis-mys för Tobias i framtiden.

Annons