Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Let's Dance-stjärnans tråkiga besked – tar farväl av alla • Ingen vet vad som hänt

02 jun, 2023, 14:30 
Samir Badran

Samir Badran har ett tråkigt besked att ge.

Annons

Samir Badran slog igenom i dokusåpan Paradise Hotel och har därefter jobbat bland annat med musik, tv och sociala medier.

Nu har han plötsligt meddelat att han tänker dra sig tillbaka från offentligheten. Ett stort steg för en man som bland annat förekommit i Melodifestivalen och Let's Dance.

"Hej till alla tidningar osv, jag gör inga intervjuer längre, inte tv-intervjuer eller vanliga. Så dvs skriv inte till mig är ni snälla. Säger detta med stor kärlek", skriver Samir på Instagram.

Tony Irving: ”Aldrig mer Let's dance”Brand logo
Tony Irving: ”Aldrig mer Let's dance”

Samir Badran tar farväl – ingen vet varför

Samir Badran
Vad kan ha hänt med Samir?

Frågan är varför Samir plötsligt väljer att dra sig undan. Ingen har kunnat ge ett tydligt besked.

Annons

Samir chockade många när han la artisteriet på hyllan och började arbeta som mäklare. Men han hade inte jobbat i ett år ens förrän han plötsligt meddelade att han skulle byta karriär ännu en gång och börja plugga igen.

"Jag vill leva livet för varje dag som går och känner jag att jag vill ändra riktning så gör jag det", skrev Samir då.

Samir charmade många under sin tid i Let's Dance. Inklusive sin danspartner Sigrid Bernson, som han inledde ett förhållande med under själva inspelningsperioden.

"Jag valde att avsluta"

De gjorde slut med buller och bång efter ungefär två år ihop.

– Vi hade kul tillsammans, men mer som vänner tror jag. Mina känslor svalnade ganska snabbt, och just under den tiden så var jag inne i gamet. Jag tyckte att andra grejer var roligare än förhållanden. Som svar på frågan, så var det bara att jag helt enkelt inte var kär längre, så jag valde att avsluta, sa Samir när han gästade Alexanders Pärleros "Framgångspodden".

– Det var på Yasuragi jag gjorde slut. Jag kände att jag inte klarade mer, jag ville inte mer. Jag låg vaken hela natten och när hon vaknade på morgonen sa jag att jag ville göra slut.

Annons