Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Let's Dance-stjärnorna har blivit kära – visar upp relationen med en pussbild!

15 apr, 2024, 08:00 
Kärleken flödar – se stjärnornas härliga bild!
Annons

I år ekar det tomt av Let's Dance i rutan, efter att TV4 i höstas lät meddela att programmet sätts på paus. Det väntas dock återvända nästa år, och tur är väl det! För förutom att det odlas nya danstalanger i Let's Dance, växer även kärleksrelationer fram.

Nu visar två tidigare deltagare upp den enorma lyckan!

Därför stoppas Let's dance av TV4 – efter 18 säsongerBrand logo
Därför stoppas Let's dance av TV4 – efter 18 säsonger

Let's Dance-stjärnornas lycka bakom kulisserna

Ja, kärleksparet som blossat upp bakom kulisserna och på dansgolvet är många. Vissa blev korta förälskelser, medan andra hittat sitt livs kärlek och fått barn!

Annons

Vi syftar såklart på Mello-stjärnan Robin Bengtsson och proffsdansaren Sigrid Bernson, som dansade ihop 2019. Det uppstod kemi och sa "klick" under programmets gång, men det var först efter att säsongen var slut som de bekräftade sin relation.

Artisten Robin Bengtsson tränar med dansaren Sigrid Bernson inför "Let's dance"
I danslokalen 2019.Jessica Gow/TT

De kilar stadigt än idag, och fick sonen Viggo hösten 2022. Ett prima exempel på att Let's Dance kan vara ett ypperligt alternativ för den som söker långvarig kärlek!

Men vad är det egentligen som gör att gnistor uppstår? Robin Bengtsson förklarade i podcasten ”Hitfabriken med Fredrik Ralstrand”:

Annons

– Man umgås sju dagar i veckan i flera månader och man får dels vara med om anspänningarna som livesändningarna innebär men också att gå till en replokal och vara där svettig, trött och grinig. Man får se alla sidor av en person inom loppet av en månad och umgås sjukt många timmar.

Let's Dance-stjärnorna delar pussbild

Det har som sagt uppstått romanser i programmet som gått i kras kort därefter. Men Robin och Sigrid är kärare än någonsin.

På Instagram delar Sigrid flitigt med sig av livet med sonen Viggo och bonussonen William, och det är där hon nu berättar om en rolig nyhet ihop med Robin.

Annons

De har nämligen jobbat ihop, igen! Denna gång blev det varken rumba eller tango, utan paret spelade in en reklamfilm ihop.

– Från en rolig reklaminspelning vi gjorde nu i veckan, skriver Sigrid på Instagram.

– Så nöjd med resultatet och mysigt att få jobba tillsammans.

En mysigare jobbdag – och visst klämde de in en pussbild! Se klippet nedan.

Foto: TT

Annons